[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

11 Apr 2011

Uma Thurman tunjuk tatu baru.

Kongsi
11 April 2011


Uma Thurman baru-baru ni telah memiliki tatu baru.

Dalam rancangan LATE NIGHT WITH JIMMY FALLON, bintang ni dilihat berjalan ke dalam show tersebut dengan berbalut kain putih di lengan atasnya.

Dia kemudian membukanya diatas permintaan ramai dan menunjukkan lukisan berwarna hitam dan merah dengan ukiran nama Jimmy. Namun dari warna yang terlihat tampaknya gambar tu hanya palsu.

"Apakah kamu terluka?" tanya Jimmy Fallon kepada bintang KILL BILL tersebut setelah Uma Thurman duduk.

"Yah, tatu ini buat kamu. Kamu mungkin mau melihatnya," di bawah nama tersebut nampak ada sebuah hati yang membara.

Uma Thurman pun kembali menggoda pengacara tersebut. "Aku tak tau bagaimana caranya untuk menarik perhatianmu di lain waktu," ucapnya dalam gurauan.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords