[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

5 Okt 2010

Restoran terlampau di Bangsar

Kongsi


Percaya atau tidak? Terdapat sebuah restoran di ibu negara iaitu di bangsar yang menawarkan tayangan perempuan bogel dan separuh bogel beraksi di dalam kolam renang berhampiran dengan meja makan. Malah restoran ini turut menawarkan khidmat seks untuk para pengunjung restoran tersebut. Sambil mengenyangkan perut, pengunjung restoran ini turut berpeluang mengenyangkan bawah perut. Selepas makan nasi makan orang pulak kah kah kah.


Restoran ni yang sudah beroperasi lebih setahun lalu menjadi tumpuan lelaki-lelaki hidung belang di ibu kota. Pelayan-pelayan di restoran ini hanya mengenakan bikini dan rela bikini mereka disingkapkan sekiranya diminta berbuat demikian. Salah seorang pengunjung yang mengongsikan gambar ini berkata "Restoran ini ibarat syurga dunia, jadi tempat kami release tension ". Malah ada di antara pengunjung yang berpeluang untuk membawa balik perempuan yang diminati dari kolam renang tersebut.

Di bawah ini pula gambar salah seorang pengunjung yang sempat bergambar sebagai kenangan mengunjungi restoran syaitan tersebut. Wajah individu tersebut terpaksa dikaburkan atas permintaan pengirim gambar. Cuba perhatikan betul-betul, mungkin anda kenal lelaki yang bergambar ini, sila klik untuk membesarkan image.





55 comments:

Tanpa Nama berkata...

kenapa pihak berkuasa x ambil tindakan.. ingat nie phuket ker..

Tanpa Nama berkata...

uish?! bia btol?! kat mane ni?

Tanpa Nama berkata...

kompem ke bangsar..apsal aku x tau..klu btul n brani cuba bg alamat..

Obefiend Weiland on 5 Oktober 2010 8:19 PTG berkata...

this berita came out in METRO last year

the wartawan claim it was in KL but was proven to be fake news. The wartawan was then called to Bukit Aman for publishing this fake news

I will try to post the original metro link because i remember seeing this pics on metro back then

allow me a few hours to paste it back

as of now MYTHBUSTED

this is definitely not Malaysia

podshop on 5 Oktober 2010 10:25 PTG berkata...

oh no!!!

Tanpa Nama berkata...

aiyo..yg mana betul..erm...investigate dlu la before anything..huhuhu

Tanpa Nama berkata...

Wowo bestnyerrrrrrrrr!

Tanpa Nama berkata...

gilo...

Tanpa Nama berkata...

alah rasuah berleluase...kalau nak ambik tindakan patutnye dari dulu lagi ini tidak dah setahun bukak pun takde pape tindakan lagi????takkanlah PBT bute kot????ni sume politik wang!!!

Que on 16 Oktober 2010 12:21 PTG berkata...

i like..

Tanpa Nama berkata...

tifooo laaa, wartawan tuh tulis berita fake! mase kat bukit aman diaorg bagi alamat restoren tuh, bila polis pi wat siasatan alih2 bangunan tinggal! choyy punya wartawan

Tanpa Nama berkata...

mcm bodo je muka jantan2 yg tgk tu... mesti bwh mencanak nak klua... takde keje lain ke... yg halal ada kat umah, yg haram gak yg nak di tgk...
tak kesah la bangsar ke phuket ke.. tu ade muka melayu jawa disitu... hak tuihhh

Tanpa Nama berkata...

babi lancau anjing.. laknat la mareka yg posing2 mcm babi sakit. fakkk!!!

Tanpa Nama berkata...

MARI KITA BOIKOT BERAMAI-RAMI RESTORAN NI!!! SIAPE SETUJU????!

Tanpa Nama berkata...

BUAT SEPANDUK,PERGI RESTORAN NI DAN BAKAR SAJE KALAU MAHU.SIAPA SETUJU????!

Tanpa Nama berkata...

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0719&pub=Utusan_Malaysia&sec=Terkini&pg=bt_08.htm

Tanpa Nama berkata...

sy rse bukit aman nih cube tuk melindungi warga2 keparat yg dtg c2..it's all about politic..x psl2 wrtwn tuh kne tgkp dan agama pon trgadai

Tanpa Nama berkata...

restoran nie kat mane ek

Tanpa Nama berkata...

cam bes je

9m! on 17 Disember 2010 2:46 PTG berkata...

hahahahaha....... kelakar la orang tua tue pun sama nek ja....

Roti Canai Najib on 23 Disember 2010 7:26 PG berkata...

Oh , restoran nih , betol larh ia kt BANGSAR , aku da pergi restoran neh , nak masok korang kena ada ID PASS VIP CARD , kalo xde korang kena register dulu , RM1000 for vip card ... "
ada card tuh , korang nak raba , nak jolok pompuan2 dlm air tuh pon leyh , kt situ ada bilik private mcm SUITE , boleh overnight and stay ..
asal ada card vip ALL FREE." : )
aku byk kali pegi situ , tp setakat raba2 pompuan tu je , buat xde .." sebab ?
ada CCTV DLM SUITE TUH , SETIAP ORANG YG BUAT DLM BILIK TUH , SUME DI RAKAM 100% then di simpam , kalo nak taw !? DATO DATO paling ramai ^__^" KORPORAT2 .. " sume jenis balek malam tinggal bini kt rumah : ) orang biasa pon ada , yg gaji besar : ) mcm mane aku taw ?
aku taw sebab itu bkn restoran actually ,
itu CLUB CAFE. nak masok situ ada pakguard ... jockey also ada.. " aku cam biasaje , pakai Lotus elise park depan je.. then tros masuk show vip card.. haha ! best sial! nk taw tmpt tu ? email aku , sky_ryoz@hotmail.com "
:) : ) : )

Tanpa Nama berkata...

hahahahahahahaha.....dh mcm kat danok aku tgk...

Tanpa Nama berkata...

DASAR NEGARA PELACUR

Tanpa Nama berkata...

DASAR NEGARA PELACUR MALINGSHIT
HAHAHHAHAHA MAMPUS AWAK-AWAK,,, :P

Tanpa Nama berkata...

ni la tpt keparat...bkln koperat....hehehe...murahnya maruah org dtg ke cafe cam ni...senang lak dpt lasen niaga...ada ug x kena ni..

Tanpa Nama berkata...

Astaghafirullah!....
Di Malaysia kononnya negara Islam pun ada benda2
lucah / bogel secara terbuka?
Mustahillah pihak pemimpin2 kerajaan tak tahu, kecuali sengaja tutup mata - sebab diorang pun suka juga nak tengok benda2 kotor macam tu!
Rosak anak bangsa dan agama kita jika dibiarkan...

Tanpa Nama berkata...

astagfirullah..

naem on 11 Februari 2011 3:40 PG berkata...

hari kiamat dah nak dekat so jadi mcm ne ar... jga2 ar kita sebelom ..................

Tanpa Nama berkata...

rasanya ia memang berlaku di bangsar tetapi atas permintaan dan bukannya diadakan setiap hari.
kisah wartawan metro melapor tu, kesilapan mereka adalah tidak masuk ke dalam dan ambil gambar tu tetapi menggunakan gambar hiasan.
memang wartawan terbabit dipanggil ke bukit aman tetapi polis menetapkan kata2 seperti: kita akan serbu jam 3 petang ini. kalau dah set time utk pergi serbu, taruk gajah pun boleh kat dalam restoran tu, kemudian baru serbu...jadi kononnya laporan ditulis itu palsu...kenapa tak pergi serbu terus? inilah yang menimbulkan persoalan...

Tanpa Nama berkata...

dalam serbuan itu, polis menemui reban ayam di dalam restoran itu. macam saya kata tadilah, kalau dah set time utk pergi serbu, taruk gajah pun boleh kat restoran tu n kata ini sarkas, bukan restoran berahi.
wartawan itu mendapat sumber yang sahih daripada pengawal keselamatan di situ. tetapi kesilapan mereka menggunakan gambar hiasan dari phuket dan tidak masuk ke dalam ambil gambar.

baginda® on 19 Februari 2011 9:38 PG berkata...

gua copy gambar.. yosh!!

| dayah's :) | on 16 Mac 2011 5:56 PTG berkata...

pasnie klu malaysia yg kena tsunami... korang jgn nak bising plak.. menempah bala jaa nie.. aram jadah btoi rrr...

Tanpa Nama berkata...

wow.... best ler kat restoran tu.... tlg bagi alamat, mau je aku serbu kat sana.... bawak geng sekali...

Tanpa Nama berkata...

bapak2 org yg gaji besar pas keje depa melepak kt situ. kata kat bini blk lmbt sbb keje, dicussion etc

truena82 on 28 Mac 2011 12:33 PG berkata...

terkini..
lokasi

Tanpa Nama berkata...

smua ni silap org atasan yg melulus kan permit prnyagaan..mari kita ramai2 pe bom aja restoran tu....

Tanpa Nama berkata...

melayu bodoh.... merosakkan identiti ketimuran...

rara pinkmafia on 16 Mei 2011 11:40 PTG berkata...

sepanjang keje kat area sana tak penah dgr pulak.lelaki tu mcm melayu.agak bodoh gak lah.

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:40 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Tanpa Nama berkata...

gilo lak ai...agak2 la weyh...restoren kew tmpat nak memuaskan nafsu ni????bek buat tempat kegiatan pelacuran jew...

Tanpa Nama berkata...

aku nak...hahah

Tanpa Nama berkata...

alaaa,stakt pmpuan asia je bt po, low standard lh.tak do shape,lgsu tak mgugt aku ler. kat rumh lg best....smua free n halal

Tanpa Nama berkata...

ni semua tipu je..cube korg tengok gmbr tu btol2...ade bdak pompuan pki seliper je tgh amek gmbr..private celah mane??aku rase ni dkt luar negare kot..

Tanpa Nama berkata...

INI KAT indon lah bahlol semua!!

Tanpa Nama berkata...

Ha ha suma yg makan kat situ dah kena nasik kangkang huhu

bun on 19 November 2011 6:11 PG berkata...

hah,korg dh melancap tgk gambar2 ni pastu nk maki2 kt cni...hihi..dunia dh nak hancur woihh,biasa la perkara2 cmni jadik..xpayah nk mengeluh maki2..byk lagi isu yg blogger boleh bincangkan,,peniaga haram tepi jalan ke,isu org mintak sedekah ke,sindiket guna anak2 yatim mintak sedekah ke..ni balik2 benda kait2 ngn seks..tulah,,baca sgt haruan metro tuh!tabloid mcm tula yg byk racun pemikiran org melayu skarang..lol

Tanpa Nama berkata...

kat mana tu?? aku nak singgah nnt

Tanpa Nama berkata...

adohhh....best nyer....syok nyerrr...yer ler kat mana tue...aku pun nak gee sana gak..

Tanpa Nama berkata...

subahanallah...

Tanpa Nama berkata...

Kenapa dah tak takut kan allah.. ? Tunggu lah balasannya..

Tanpa Nama berkata...

Waw utk Dato2, Tun Sri sja bah ni...orang biasa x dapat masok dah...tengok photo jer lah...syoknya jadi Dato kan...hihihhii

Tanpa Nama berkata...

ramainya berkata2...benda x depan mata blh la bckp...ada dpn mata mau ko hisap tetek dia...

Tanpa Nama berkata...

I pun nak pegang payu dara pompuna tu jugak jilat pepek dia ohhhhh yeaaaahh!!

Tanpa Nama berkata...

ni kat mna?

PUSATOBAT-PRIAPERKASA.COM on 19 Februari 2014 10:30 PG berkata...

1.DOWNLOAD Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

2.DOWNLOAD Video Porno Ariel NOAH & BCL 3gp

3.DOWNLOAD Video Porno Ariel NOAH & Aura Kasih 3gp

4.DOWNLOAD Video Porno Angel Lelga Full 3gp

5.DOWNLOAD Video Porno Nikita Willy & Diego Michelle 3gp

6.DOWNLOAD Video Porno Anak SMU Terkomplit 3gp

7.DOWNLOAD Video Porno Para Pejabat Terlengkap 3gp

8.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Full 3gp

9.DOWNLOAD Video Porno Artis Indonesia Full 3gp

10.DOWNLOAD Video Porno Anak SMP Full 3gp

11.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Ngintip Terlengkap 3gp

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Arkib Blog

Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords