[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

19 Apr 2011

Pelik jika lelaki tiada bulu kemaluan - Kim Kardashian

Kongsi
19 April 2011


Sebelum ni dia pernah mengungkapkan yang dia sebenarnya tak suka terhadap bulu-bulu di tubuh lelaki, namun artis berusia 30 tahun ni ternyata sudah memiliki selera yang bertentangan dalam memilih pasangan.

Kim Kardashian mengaku bahawa dia akan merasa pelik jika melihat seorang lelaki jika tidak memiliki bulu di sekitar alat sulitnya.

Kim memberi pandangan bahawa bulu kemaluan adalah daya tarik tersendiri bagi seorang lelaki. Jika lelaki yang tidak memiliki bulu kemaluan akan terlihat sangat pelik.

"Saya tidak suka jika ada, tapi jika lelaki yang tidak punya bulu kemaluan. Itu aneh," ungkap artis yang kini sedang menjalin hubungan dengan pemain NBA Kris Humphries.

"Saya suka lelaki yang memiliki bulu kemaluan yang terjaga," lanjut Kim.

Kim juga menambah bahawa memelihara bulu kemaluan juga merupakan kewajiban untuk kaum adam. Bulu kemaluan yang tidak terjaga akan menurunkan daya penarik seorang lelaki ketika menjalani hubungan intim.


16 comments:

aBOut fiTRinaNG on 19 April 2011 11:22 PG berkata...

mcm2 gak selera zmn skrg ni..smpai bulu pon nk jgk

Tanpa Nama berkata...

hmm,,, ko biar btl jentik..uweek nk muntah gua,,,

aBOut fiTRinaNG on 26 April 2011 6:06 PTG berkata...

uwwwwakkkk nk mnthhhhhhhhhh

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:15 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Luqman Hakim on 6 September 2011 10:01 PTG berkata...

haiz..macam-macam selera perempuan..haha

proextender on 27 September 2011 5:20 PG berkata...

Ni jenis suka geli2 nih

hantu on 1 November 2011 6:11 PTG berkata...

thisisbalabero

Global Products & Services Review on 29 Mei 2012 1:20 PG berkata...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Tanpa Nama berkata...

The first thing that you want to do is try and calibrate your battery.
But there are useful tips using which you can keep your Mac
running fast. The RAM of the computer is 6GB of DDR3 memory
which makes it possible for you to store a lot of content such as music, videos
and games.

My webpage :: macbook pro

Tanpa Nama berkata...

Another fact which a lot of people are interested in is the battery.
On the other hand when you add a vertical grip and a second battery to selected
camera design the cameras all of a sudden complete speedier.
On the other hand, the Nano worked fine, but after a couple of hours
of steadicam work, my arms were getting tired.


Feel free to surf to my web page - canon 6d

Tanpa Nama berkata...

Therefore, all the above mentioned changes are taking place in the most natural
way. And if is is, indeed, worth all the attention, then you may be wondering why it is worthy of such attention.
Conversely, alternatives like weights or jelqing means decreasing sensitivity
in a man's libido.

Here is my site Vig Rx Plus Kuwait

Tanpa Nama berkata...

Although I've since switched from a Canon consumer camera to a Nikon prosumer camera (the D300), I still use the Nikon version of the same lenses. A tripod or sturdy table is a must when holding any superzoom camera steady. The portal has been packaged with all these lenses and is an effort towards making it a single stop shop for photographers looking for Nikon camera lenses.

Here is my website; d7100

Tanpa Nama berkata...

In addition, Po - P (Picture over Picture) function allows CCTV monitor to display video from alarm channel without leaving the viewing mode of the current image.
Though fascination with this laptop has not died, but some
gaping negatives have been highlighted. 3 together with the improved graphics and enhanced multitasking facilities.


My webpage samsung chromebook review

Tanpa Nama berkata...

6 IS USM Lens for Canon EOS SLR Cameras is a high priced lens, however this is for
good reasons. A Canon Powershot s60 software also comes either for Microsoft Windows operating software or for the Mac
operating software, so this means whatever operating
software you use, you can be sure that your Canon Powershot s60 digital camera will work
great for you. When it comes to digital cameras, Canon offers some picture perfect solutions for the photo moments in your life.


my web blog; canon eos 6d

PUSATOBAT-PRIAPERKASA.COM on 19 Februari 2014 9:44 PG berkata...

1.DOWNLOAD Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

2.DOWNLOAD Video Porno Ariel NOAH & BCL 3gp

3.DOWNLOAD Video Porno Ariel NOAH & Aura Kasih 3gp

4.DOWNLOAD Video Porno Angel Lelga Full 3gp

5.DOWNLOAD Video Porno Nikita Willy & Diego Michelle 3gp

6.DOWNLOAD Video Porno Anak SMU Terkomplit 3gp

7.DOWNLOAD Video Porno Para Pejabat Terlengkap 3gp

8.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Full 3gp

9.DOWNLOAD Video Porno Artis Indonesia Full 3gp

10.DOWNLOAD Video Porno Anak SMP Full 3gp

11.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Ngintip Terlengkap 3gp

Tanpa Nama berkata...

My partner and I stumbled over here by a different website and thought I might check things out.
I like what I see so i am just following you. Look forward to looking at your web page yet again.

Also visit my web site :: goji pro como tomar; ,

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Arkib Blog

Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords