[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

6 Jan 2011

Fasha Sanda dengan bikini yang seksi 2011

Kongsi

Lama betul Katak tak update blog Hotmalays ni. Biasalah banyak lagi kerja lain nak buat. sesekali je baru boleh update. Apa pun kali ini Hotmalays nak bagi gambar yang betul-betul hot untuk korang. Gambar Fasha Sanda yang berbikini di tepi pantai! Tak hot ke? Tengok dulu baru tau hot ke tak hot, seksi atau tak seksi he he he. Sila klik untuk membesarkan gambar.

Mengikut pengirim gambar, gambar seksi Fasha Sanda ini diambil semasa Fasha sedang bercuti di Bali Indonesia sempena menyambut tahun baru 2011 tempoh hari. Tiada kelibat kekasih Fasha dilihat, katanya Jejai tak ikut masa percutian ini, tak tahulah, sebab katak pun tak ikut masa diorang ni pergi bercuti.

Apa pun layan sajalah, diam-diam sudey...

*sila klik gambar-gambar berikut untuk membesarkan image



57 comments:

tgfdgd berkata...

apa nak jadii ,,,,,
kafir ,,,

Tanpa Nama berkata...

dye niyy kn mmg xtwu malu !!
meluat tol tngokk perangai sundal dye.
da la kebas suami orgg !!

Tanpa Nama berkata...

xbesar mana pon ...2pon nak tyg2 kat org ..hampesssss

Tanpa Nama berkata...

hahahaha...
dasar manusia akhir zaman..

Tanpa Nama berkata...

semoga dia menyedarinya...ya Allah kau bkakan lah pintu hatinya n berilah dia ksempatan merasai kenikmatan hidayah dari mu...

Tanpa Nama berkata...

knpa la x bogel je terus..
klu rasa cntik sgt..bogel je la..bg tgok btl ke cntek pon

Tanpa Nama berkata...

fuh ni...yg buat org lelaki cari makan susah,
sapa nak .depa pakai pelaris baik punya

Tanpa Nama berkata...

akbarnyer...........................!!!!;-O

Tanpa Nama berkata...

Badan kurus kering mana cantiknya

Tanpa Nama berkata...

aku sokong FS.korang dengki apsal..biar lah dia, bukan nya korang rugi apa2pong...korang memang bangang trus bangang..sebab kutuk FS ni..FS bukan kenal korang pun..korang je yg terhegeh2 cam sial dengki kat FS...

Tanpa Nama berkata...

ni dia baru pakei bikini...kalu dia bogel mesti korang saket jantung dan jadi bebal bengong sampai mampos....

Tanpa Nama berkata...

kpd fs anda harus terima kenyataan ini,lumrah manusia tp anda harus berwaspada di masa yg akan dtg,apa pun anda tekah memohon maaf di atas kejadian yg berlaku,seharusnya anda bertaubat dan memohon maaf pd yg ESA

Tanpa Nama berkata...

dh kena tu....oyeah oyeah sedapkn fasha...bg ckit nk try jgk stim giler niew,,,,,,,,,,,,,,,

Tanpa Nama berkata...

adoiiiii
aku nengok pun x stim laaaa
tetak pon dah baraiiii

Tanpa Nama berkata...

ku beri komen di fb, komen ku di delete~~ pe kes??? aiya, makin rosak org Melayu~~ ku malu nak ngaku dia Melayu juga~~

Tanpa Nama berkata...

haram jadah..
berlakon bkn main lg..
pakai telekong berdoa sampai nangis2..
mcm ni punya org islam pun ada lg..
x abih2 la cite minah ni..

Tanpa Nama berkata...

jgn lah telalu jaga tepi kain orang lain
belum tau siapa yg masuk neraka dan siapa yang masuk syurga...semua orang ada privacy la...

on ibrahim berkata...

tanpa nama..jaga tepi kain orang..
engkau tak tahu hukum ke..kalau bini engkau pakai cam tu dalam bilik ke..tak pakai langsung ke..suka dia le..depan engkau saja..tak dosa pun..
tapi kalau bini dan anak dara engkau pakai cam tu kat pantai..orang lain nampak dah lain hukumnya..menyusahkan orang lain yang melihat..dah beri free tengok kena tengok le...

bukan cerita jaga tepi kain orang le bangang..

Tanpa Nama berkata...

SIAN SI JEJAI AURAT BAKAL ISTERINYE DPT D LIHAT OLEH SMUA ORG....MANUSIA AKHIR ZAMAN MMANG CAM2 LA....

Tanpa Nama berkata...

lu ni memang betina sundal,jadi pelacur lagi bagus,jgnlh ada jantan malang jd laki kau!!!tempat lu memang kt neraka jahanam!!!

Tanpa Nama berkata...

x yah nyesal & taubat,tempat lu diakhir zaman memang dh ada!!!

Tanpa Nama berkata...

entahlah... bukan setakat fs je yg berpakaian mcm ni... tp ramai lagi org melayu yg pakai x cukup kain. harap2 fs dpt berubah. sy bukan peminat fs. namun kpd sume yg komen2, anda TAK LAYAK melabelkan org tu kafir ke, masuk neraka ke or what ever. anda bukan tuhan utk menentukannya. jagalah diri sendiri...

Tanpa Nama berkata...

dunia hanya smentara,akhirat kekal slamanya...berubahlah ke jalan ALLAH sblm ajal dtg menjemput..jgn biarkan diri anda diselubungi dgn dosa2..

Tanpa Nama berkata...

"Yg Maha Esa tunjukknlh jln yg dRedha dan perjauhkanlah JLN YG D'MURKAI kpd hambamu ini.."
AMIN.

Tanpa Nama berkata...

KECANTIKAN LUARAN HANYA SEMENTARA,TAPI HATI DAN AMALAN UNTUK SELAMANYA..

Tanpa Nama berkata...

ermm...harap2 cpt2 dia bertaubat...pintu taubat masih terbuka...kita sesama islam , kena mengingati jika berlaku kemungkaran....yg haram tetap haram..

Tanpa Nama berkata...

barang siapa yang meniru cara berpakai orang2 kafir maka mereka tergolong dari kalangan mereka juga..

Hendak ke kita bila di akhirat nanti digolongkan bersama-sama dgn golongan orang2 kafir..??

Tanpa Nama berkata...

memanglah kita manusia tidak dapat menentukan siapa masuk syurga atau neraka. tapi Allah dah sebut orang yg mcmana blh msuk syurga atau neraka...tepi kain org mmg kena jaga dlm hal2 mcm ni.

Tanpa Nama berkata...

xcxc

Tanpa Nama berkata...

pkei bikini kat pantai mmg dh trend..dh nma pn panas,msti le pkai sngkat2..suke ati die le nk pkai ape pon.sblum komen2 pe2,tngok dlu ank2,spupu2,kengkwn korang tu cm mne..klo kurang lbih je,baik diam..cemin dri sndiri ckit..

Tanpa Nama berkata...

jgnlah suke2 nk judge org cm 2..mmg dalam quran Allah da ckp pasal sape ahli neraka n syurga tp sbg manusia biasa kite xde hak utk menentukan dimana nasib mereka yg da berbuat salah.sebagai umat islam kite seharusnya nasihat menasihati antara 1 sama lain.surah al-Asr...~renungan~

Tanpa Nama berkata...

fasya babi n kopek murah!!

Tanpa Nama berkata...

ala...kutuk2 gak..tp mata suka gak tengok..

Tanpa Nama berkata...

APA NK JD DGN HANG NI FASHA..TAK INGT ALLAH SWT KER?.....

Tanpa Nama berkata...

tu tak pe .aku sokong fasha kalau boleh bogel dalam hidup seharian pun x pe. asalkan tokek die free untuk aku.

Tanpa Nama berkata...

skg ni zaman da moden buat apa nak ikut zaman terdahulunya, masa skg ni,ada sesetengah orang yang pakai tudung pun mengunakan taman bunga untuk memuaskan nafsu apa kan lagi tempat yg tersembunyi

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:37 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

jaguh88 on 20 Mei 2011 12:10 PTG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Tanpa Nama berkata...

artis gler...ap nk jd ngan islam skank...lmah,xde ksdran...dse2 tuh bwat mcm bese jew....huh

Tanpa Nama berkata...

fasha sandha islam ke? nda lah.....

Tanpa Nama berkata...

tidak senonoh ,,,

Tanpa Nama berkata...

xde perasaan pun aku tgk.xpayah nk tunjuk la.bagus buka terus.perasan diva cantik

Tanpa Nama berkata...

nak buat macam mana asal sebelum jadi artis pun macam jalang dia nie,dah byk org merasa tubuh dia

Tanpa Nama berkata...

ada no tel dia tak?....nak ajak dia bersama.......

Tanpa Nama berkata...

mcm2...adoii...

Tanpa Nama berkata...

nerake ler ko jwbye......xmalu....

Tanpa Nama berkata...

banyak lgi org melayu buat cm tu . cuma diorang bukan selebrity

Tanpa Nama berkata...

semue mnusie tu same .,
nak cam ape aje boleh jadi

Tanpa Nama berkata...

macam bnatang je tak pake bju

Tanpa Nama berkata...

memalukan...menjatuhkan maruah Islam.Perkara dosa dan haram tak ada langsung dlm kamus hidup dia ni.

Tanpa Nama berkata...

kau org jaga tepi kain korang la...yg sibuk kata FS nie kenapa ???sedar lah diri kow org dulu sblm kutuk FS jaga adik beradik,emak,bini,anak n pompuan kat rmh kau org... laki FS tau bagaimana nak ajar FS utk b'taubat n bagi FS jangan ulangi perkara nie.......

Tanpa Nama berkata...

Siapa kita utk menghukum,,,,,,kita xlayak n tiada kuasa menghukum,jgn terlalu ikut amarah,krn amarah itu syaitan yg pye,bw bertenang sume,,,,hidayah,taubat,taufik allah yg pye,Dia yg maha berhak kpd siapa Dia ingin berikan 3 perkara ini,n Dia shj yg berhak n berkuasa menghukum krn kita semuaaaaaa hamba Dia,perbuatan FS mmglh keterlaluan,tp mn tau diberikan 3 perkara td mcm Diana Amir

Tanpa Nama berkata...

Snang je korng ckap seseorng 2 kafir,cermin dri korng dlu sblum maki hamun orng lain.jdilah diri sndiri adalah plihan yng terbaik.

Tanpa Nama berkata...

Kita ni kn akhir zaman

Tanpa Nama berkata...

Fasha hantar gambar yng lebih hot boleh tak...

PUSATOBAT-PRIAPERKASA.COM on 19 Februari 2014 10:24 PG berkata...

1.DOWNLOAD Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

2.DOWNLOAD Video Porno Ariel NOAH & BCL 3gp

3.DOWNLOAD Video Porno Ariel NOAH & Aura Kasih 3gp

4.DOWNLOAD Video Porno Angel Lelga Full 3gp

5.DOWNLOAD Video Porno Nikita Willy & Diego Michelle 3gp

6.DOWNLOAD Video Porno Anak SMU Terkomplit 3gp

7.DOWNLOAD Video Porno Para Pejabat Terlengkap 3gp

8.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Full 3gp

9.DOWNLOAD Video Porno Artis Indonesia Full 3gp

10.DOWNLOAD Video Porno Anak SMP Full 3gp

11.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Ngintip Terlengkap 3gp

Maryam Magdalene on 21 Ogos 2014 2:21 PTG berkata...

[Please Fuck Me] ABG Berkerudung Lagi Blowjob Di Dalam Gubug Derita..Penuh Dengan Nafsu

[Please Fuck Me] ABG Lagi Dientot Bergantian Sampai Terengah-engah Kecapean.

[Please Fuck Me] Kasihan tuh Memeknya diangguri..Agan Mau..!!!!

[Please Fuck Me] Pemerkosaan Cewek Susu Gede Pentil Mungil..Mantap Banget.

[Please Fuck Me] Cewek Mabok Dientot Rame-rame..Mulus gan.

[Please Fuck Me] Ngentot Cewek cantik Toket Besar Dan Mulus..Durasi lama.

[Please Fuck Me] Sepasang Pelajar Lagi Pamer Ngentot Hot..Mantap gan.

[Please Fuck Me] Dogy Style...Sepasang ABG Lagi Ngentot sambil Pamer Gaya.

[Please Fuck Me] Kecil-kecil Jago Ngentot..Bkin Nafsu.

[Please Fuck Me] Intan....Sicantik Yang Suka Ngentot.

[Please Fuck Me] Lagi Ngintip Ekspresi Wajah Pelajar Lagi Ngentot.

[Please Fuck Me] Sepasang ABG Lagi Ngentot Gaya Berdiri..Berkerudung Hitam.

[Please Fuck Me] Ngintip Susu Gede Pentil Mungil ABG Mandi ..Hot Banget Gan.

[Please Fuck Me] Meki Perawan Kena Sodok dua Jari..Seret Banget

[Please Fuck Me] Scandal perekrutan SPG..Harus Berani Bugil.

[Please Fuck Me] Cantik Mulus..Tapi Hobinya Ngentot.

[Please Fuck Me] Sepasang Muda Mudi Lagi Ngentot di Kebun

[Please Fuck Me] Sepasang ABG Ngentot DiTangga.."Ga Kebagian Hotel"


………… /´¯/) Click Any Link For Porn Video
……….,/¯../ /
………/…./ /
…./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
/’/…/…./…..:^.¨¯\
(‘(…´…´…. ¯_/’…’/
\……………..’…../
..\’…\………. _.•´
…\…………..(
….\…………..\.

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Arkib Blog

Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords