[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

6 Jan 2011

Fasha Sanda dengan bikini yang seksi 2011

Kongsi 58 comments

Lama betul Katak tak update blog Hotmalays ni. Biasalah banyak lagi kerja lain nak buat. sesekali je baru boleh update. Apa pun kali ini Hotmalays nak bagi gambar yang betul-betul hot untuk korang. Gambar Fasha Sanda yang berbikini di tepi pantai! Tak hot ke? Tengok dulu baru tau hot ke tak hot, seksi atau tak seksi he he he. Sila klik untuk membesarkan gambar.

Mengikut pengirim gambar, gambar seksi Fasha Sanda ini diambil semasa Fasha sedang bercuti di Bali Indonesia sempena menyambut tahun baru 2011 tempoh hari. Tiada kelibat kekasih Fasha dilihat, katanya Jejai tak ikut masa percutian ini, tak tahulah, sebab katak pun tak ikut masa diorang ni pergi bercuti.

Apa pun layan sajalah, diam-diam sudey...

*sila klik gambar-gambar berikut untuk membesarkan image



Read more >>
Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords