[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

12 Okt 2010

Gambar Jurugambar yang terlampau

Kongsi
Selalu kita dengar tentang gambar-gambar terlampau, ada gambar gadis melayu terlampau, gambar budak sekolah terlampau, gambar cikgu yang terlampau, gambar bohsia terlampau, gambar remaja terlampau, dan banyak lagilah termasuk gambar ustazah yang terlampau. Selalunya gambar-gambar terlampau ini adalah koleksi gambar-gambar lucah yang 18SX dan tidak sesuai dijadikan tatapan umum. Namun kali ini KaTaK nak tambah satu lagi koleksi terlampau di internet, iaitu jurugambar terlampau. namun gambar jurugambar yang terlampau ini bukanlah gambar 18SX ye.

KaTaK tahu korang semua pembaca Hot Malays bukan jenis orang yang sukakan bahan-bahan lucah, betul tak? jadi KaTaK nak kongsikan gambar yang elok-elok je, iaitu gambar jurugambar terlampau bersama dengan gadis litar yang terlampau, eh terlampau ke gadis litar tu? Korang nilaikanlah sendiri samaada gadis litar itu terlampau ataupun tidak. Sila klik untuk membesarkan image. Mungkin boleh dikategorikan sebagai jurugambar yang terlampau bodoh kot he he he.





20 comments:

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah, apa ke banganglah jurugambar ni... perangai tak senonoh.. buat malu je....

Tanpa Nama berkata...

die xprasan kot..hahaha!!!

Tanpa Nama berkata...

banggang betul...memalukan...laki saperlah erk

donk berkata...

jantan jalang ni sebenar jenis tak pernah nampak peha dan punggung putih..kental dan gebu saja..yang dia nampak adalah punggung leper..dah jatuh dan hitam..tu yang buat muka tak tau malu sanggup ambil gambar bontot perempuan tu..
kesian dia..dengan muka sardin je kat belakang tu..kena kentut kalu..mau pengsan..kalau ya pun carilah camera mahal..boleh fokus kat tempat tempat yang lagi gebu dan tembam...dari jauh je..baru le pro...ni banggang tahap gaban..

Tanpa Nama berkata...

kesian dia ni...fitnah je ni,nampak mcm dia nak hulur kamera tu kat org je..

rules of third berkata...

dia nk snap org sbelah gadis ni la (tgh bdiri at right corner)..

Tanpa Nama berkata...

Setiap lelaki yang normal mesti geram dan naik nafsu kalau tengok benda'cantik & mengghairahkan' macam perempuan seksi,putih gebu dan lawa macam tu...
Sebab itulah masalah rogol semakin berleluasa dan lelaki semakin rakus sejak akhir2 ini...
Salah siapa? Perempuan juga dan yang akan jadi mangsa semestilah kaum perempuan juga kan?
Memang susah nak faham perangai manusia2 ni....

Tanpa Nama berkata...

Aku rasa dia nak cium kentot amoi tu bau busuk atau tak?

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:36 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Tanpa Nama berkata...

ape leh hbt sgt dgn gmbr puingul org pmpuan,mcm tak bsa tgok,klu blm khwn, khwn lh cpt2

Tanpa Nama berkata...

otak mak dy lah..hahaha..

Tanpa Nama berkata...

jantan bodoni xkn lepas pluang...dh tentu malam terbayang mukanya melekap kat bontot betina bacin tu!

Tanpa Nama berkata...

tembamnya

amphoto on 3 Januari 2012 9:26 PTG berkata...

Maaflah nak mencelah, tapi kalau diperhatikan kamera itu sebenarnya fokus kehala pelumba..mungkin kedudukan jurukamera ini namapak seperti dia fokus kehala awek litar..itu pendapat saya.

Tanpa Nama berkata...

mamat dari belakang model tue tak bersalah...yang bersalah ada lah KAMU.....suka menceritakan keburukan orng lain...ahahaha...

Tanpa Nama berkata...

ahahahahhah! bodoh betul die tu,, muke nak JUBO JUBO JUBO je.. :D

Tanpa Nama berkata...

mang jantan tu bangang...dia ngat dia sorg jer kot jurufoto...haaa kantoi jgak rupanya..

Tanpa Nama berkata...

Kamera tak canggih..tuh yg snap dekat..hahaha..bengong!

PUSATOBAT-PRIAPERKASA.COM on 19 Februari 2014 10:25 PG berkata...

1.DOWNLOAD Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

2.DOWNLOAD Video Porno Ariel NOAH & BCL 3gp

3.DOWNLOAD Video Porno Ariel NOAH & Aura Kasih 3gp

4.DOWNLOAD Video Porno Angel Lelga Full 3gp

5.DOWNLOAD Video Porno Nikita Willy & Diego Michelle 3gp

6.DOWNLOAD Video Porno Anak SMU Terkomplit 3gp

7.DOWNLOAD Video Porno Para Pejabat Terlengkap 3gp

8.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Full 3gp

9.DOWNLOAD Video Porno Artis Indonesia Full 3gp

10.DOWNLOAD Video Porno Anak SMP Full 3gp

11.DOWNLOAD Video Porno Indonesia Ngintip Terlengkap 3gp

Maryam Magdalene on 21 Ogos 2014 2:21 PTG berkata...

[Please Fuck Me] ABG Berkerudung Lagi Blowjob Di Dalam Gubug Derita..Penuh Dengan Nafsu

[Please Fuck Me] ABG Lagi Dientot Bergantian Sampai Terengah-engah Kecapean.

[Please Fuck Me] Kasihan tuh Memeknya diangguri..Agan Mau..!!!!

[Please Fuck Me] Pemerkosaan Cewek Susu Gede Pentil Mungil..Mantap Banget.

[Please Fuck Me] Cewek Mabok Dientot Rame-rame..Mulus gan.

[Please Fuck Me] Ngentot Cewek cantik Toket Besar Dan Mulus..Durasi lama.

[Please Fuck Me] Sepasang Pelajar Lagi Pamer Ngentot Hot..Mantap gan.

[Please Fuck Me] Dogy Style...Sepasang ABG Lagi Ngentot sambil Pamer Gaya.

[Please Fuck Me] Kecil-kecil Jago Ngentot..Bkin Nafsu.

[Please Fuck Me] Intan....Sicantik Yang Suka Ngentot.

[Please Fuck Me] Lagi Ngintip Ekspresi Wajah Pelajar Lagi Ngentot.

[Please Fuck Me] Sepasang ABG Lagi Ngentot Gaya Berdiri..Berkerudung Hitam.

[Please Fuck Me] Ngintip Susu Gede Pentil Mungil ABG Mandi ..Hot Banget Gan.

[Please Fuck Me] Meki Perawan Kena Sodok dua Jari..Seret Banget

[Please Fuck Me] Scandal perekrutan SPG..Harus Berani Bugil.

[Please Fuck Me] Cantik Mulus..Tapi Hobinya Ngentot.

[Please Fuck Me] Sepasang Muda Mudi Lagi Ngentot di Kebun

[Please Fuck Me] Sepasang ABG Ngentot DiTangga.."Ga Kebagian Hotel"


………… /´¯/) Click Any Link For Porn Video
……….,/¯../ /
………/…./ /
…./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
/’/…/…./…..:^.¨¯\
(‘(…´…´…. ¯_/’…’/
\……………..’…../
..\’…\………. _.•´
…\…………..(
….\…………..\.

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords