[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

1 Apr 2011

Angelina Jolie di komikkan.

Kongsi
1 April 2011


Sudah diketahui umum yang kehidupan aktres Angelina Jolie sentiasa menjadi perhatian pelbagai pihak.

Lanjutan dari kisah hidup Jolie nie, Bluewater Production telah mengambil kesempatan melancarkan komik yang juga berdasarkan kisah liku-liku hidup dan karier aktres nie.

Jolie yang juga salah seorang pemenang Oscar ni akan menjadi watak utama dalam komik yang berjudul Female Force: Angelina Jolie. Komik ni telah pun dilancarkan pada Rabu 30/3/2011 lepas.

Para peminat yang menggemari Jolie dan ingin mengetahui kisahnya dalam komik setebal 32 muka surat ni hanya perlu membayar USD$3,99 untuk mendapatkannya. Komik ni ditulis oleh Brent Sprecher dan diilustrasikan oleh Nuno Nobre.

Komik nie dikatakan juga turut mengisahkan tentang karier Jolie yang kontroversi dan juga kehidupannya yang tak didedahkan.

Melalui komik ni, pelbagai pengalaman Jolie dalam kegiatan sosial, juga wataknya yang dalam pelbagai filem turut diceritakan.

"Aku melihat perjuangan dan kemenangan besar sebagai seorang aktres, ibu, dan humanitarian. Dengan kerjaya sebagai aktres filem yang 'sedikit berbahaya', orang ramai tak tahu yang Jolie tak pernah lelah bekerja untuk amal dan dedikasinya untuk membantu golongan melarat di seluruh dunia sebagai Goodwill Ambassador untuk PBB," nyata si penulis.


1 comments:

suffer8zine on 1 April 2011 10:30 PG berkata...

aiyarkkk komik pula

Terkini : Apa Itu April Fool?

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords