[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

31 Mac 2011

Gambar panas Christina Aguilera tersebar lagi di internet!.

Kongsi
31 Mac 2011


Kini dikatakan beratus gambar intim penyanyi Christina Aguilera telah tersebar di dunia maya.

Gambar-gambar nie semua muncul setelah Aguilera dikatakan kehilangan kad memori kamera di sebuah hotel di Perancis.

Menurut Daily Mail pada 29/3/2011, gambar-gambar tu menunjukkan Aguilera dalam pelbagai situasi termasuk ketika menghadiri pesta Nicole Richie. Sebahagiannya yang lain memperlihatkan wanita 30 tahun tu sedang berada di dalam bilik bersama teman barunya, Matthew Rutler.

Gambar yang dirakamkan dari Jun hingga November tahun lalu tu muncul kerana ianya telah dijual di sebuah laman web di Amerika Syarikat oleh seorang lelaki yang dipercayai memiliki kad memori kamera milik Aguilera tu.

Website tu mendakwa yang mereka juga mempunyai gambar 'romantis' Aguilera dan Rutler. Beberapa gambar memperlihatkan pasangan tersebut bercumbu di beberapa lokasi. Sementara gambar yang lain pula menunjukkan Aguilera dan Rutler sedang berbaring di atas katil.

Aguilera dan Rutler dikatakan berkenalan tahun lalu di Burlesque. Aguilera ketika tu baru saja bercerai dengan suaminya, Jordan Bratman, pada Oktober 2010.

Dikatakan ada 50 puluh gambar yang lain memperlihatkan Aguilera sedang menghadiri pesta Nicole Richie di Cabo San Lucas, Mexico, September lalu. Menurut Radar iaitu laman web yang menjual gambar tersebut, gambar-gambar tu menunjukkan Aguilera dengan bunga-bunga di rambut sambil merokok, minum, dan berpose bersama Nicole Richie.

Radar juga memberitahu antara gambar tersebut terdapat Aguilera sedang berpose sedang melakukan seks oral dengan pisang, menari di atas meja dan berpose dengan lelaki bogel.

Ni bukan pertama kali gambar peribadi Aguilera tersebar di dunia maya. Disember lalu juga telah tersebar gambar yang menunjukkan pose Aguilera tanpa pakaian.

Juru cakap Aguilera kini belum memberikan apa-apa komen mengenai gambar-gambar tersebut.


1 comments:

suffer8zine on 31 Mac 2011 7:00 PTG berkata...

gatal amek gambo mcm tu ape pasal

Terkini : 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords