[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

11 Mac 2011

Zombie Boy bakal ganti Lady Gaga?!!!...

Kongsi
11 Mac 2011



Ada bintang baru yang muncul selepas Lady GaGa. Dia ialah Rick Genest, atau lebih dikenali Zombie Boy yang muncul sebagai model dalam video klip GaGa berjudul Born This Way. Rick dikenali penata gaya GaGa, Nicole Formichetti, dari Facebook. Dalam jaringan sosial ni, Zombie Boy sebenarnya sudah punya lebih 20.000 fans!.

Tak akan terlepas apabila bertemu Genest di tengah jalan disebabkan keunikan serta kelebihannya. Zombie Boy diberi nama kerana tatu di seluruh tubuhnya yang bergambar tengkorak dan otot-otot di bawah kulit yang dijadikan sebagai seni tatu.

Setelah berhubung di Facebook, Formichetti pun memanggilnya untuk tampil di video klip Lady Gaga. Nampak mengerikan dengan tatu tengkorak di wajahnya. GaGa pun dilihat berada di sampingnya dengan dandanan serupa. Tapi Gaga hanya menggunakan make up saja.

Sebelum tampil di video klip ini, Genest pernah tampil di atas catwalk dalam peragaan busana koleksi Formichetti.

"Aku sangat disanjung, aku suka keadaan 'gila' ini. Ketika aku kecil aku jatuh cinta dengan zombie dan ingin menjadi mereka. Cara yang boleh aku lakukan untuk menjadi mereka adalah dengan mentatu seluruh tubuhku seperti ini," kata lelaki nie di belakang panggung fashion show.




0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords