[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

14 Mac 2011

Paris Hilton mahu anak dengan pemilik kelab malam.

Kongsi
14 Mac 2011


Paris Hilton dilihat benar-benar dah jatuh cinta dengan kekasihnya, Cy Waits. Paris berkata ingin sebuah keluarga dan mahukan anak dari pengusaha kelab malam tu.

Paris yang kini aktif sebagai model, aktres dan penyanyi sudah menjalin hubungan dengan Cy selama satu tahun. Pelakon 'Stars Are Blind' tu sangat bahagia menjalani hari-harinya indah bersama kekasih barunya tu.

"Aku sering berfikir. Aku ingin punya anak di masa akan datang. Cy adalah kekasih terbaik yang pernah aku miliki. Aku sangat bahagia bersama dengannya," kata Paris seperti dilapor Contact Music, hari ni (14/3/2011).

Hubungan kedua pasangan tersebut semakin serius. Baru-baru ni dikhabarkan Paris bakal bertunang dengan Cy.

Pada 18 Februari lalu mereka dilihat bersama-sama mengunjungi Jacob & Co, butik perhiasan terkenal di New York. Seorang sumber mengatakan, Cy telah membelikan cincin untuk Paris di butik tersebut.

Untuk membeli cincin emas putih dan dihiasi berlian hitam tu, Cy telah mengeluarkan duit poketnya sebanyak RM 76,000.

Cy dilihat memang sangat manjakan Paris. Ketika kekasihnya tu menyambut hari jadi ke-30 pada 17 Februari lalu, pengusaha kelab malam di Las Vegas tu telah menghadiahkannya sebuah kereta sport Lexus LFA berharga US$ 375 ribu.




0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords