[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

14 Mac 2011

Lagu untuk pembenci Selena Gomez.

Kongsi
14Mac 2011



Sejak hubungan istimewanya dengan Justin Bieber terjalin, Selena Gomez sangat dibenci oleh fans Bieber. Untuk membalas hal tersebut, Selena telah menyanyikan sebuah lagu untuk mereka.

Lagu tu berjudul 'Who Says'. Menurut gadis berusia 18 tahun tu, semua fans Bieber atau orang-orang yang membencinya mesti mendengar lagu tersebut.

"Bila aku mendengarnya, aku berfikir para fansku juga harus mendengarkannya, terutama (fans) di Twitter dan Facebook," kata Selena ketika di temuramah Ryan Seacrest, dilapor Showbiz Spy, hari ni (14/3/2011).

Selena sering diganggu dengan perlakuan buruk dari fans melalui kedua-dua social media tersebut. Menurutnya, dunia maya merupakan akses mudah untuk bersentuhan dengan perasaan seseorang.

“Aku sangat tersentuh setelah mendengar lagu ini. Sebenarnya ini untuk para pembenci, ini untuk orang-orang yang berusaha membuatku jatuh," katanya.

Selain sering diganggu oleh fans Bieber melalui Facebook dan Twitter, bintang 'Wizards of Waverly Place' tu juga pernah diugut bunuh!.



1 comments:

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:46 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords