[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

16 Mac 2011

James Blunt buat persembahan di majlis pernikahan Putera William?.

Kongsi
16 Mac 2011


Banyak selebriti 'berharap' untuk tampil dalam royal wedding Putera William dan Kate Middleton, akhirnya ada sumber yang berani mengumumkan tentang keterlibatan seorang artis terkenal dalam pernikahan bersejarah ni. Dia tak lain tak bukan adalah James Blunt yang juga mengaku akan bermain organ dalam majlis tu!

Penyanyi berusia 37 tahun ni telah membuat pengumuman dalam sebuah temuramah di sebuah channel berita Itali, SkyTG24. Dia mengaku bahawa dirinya akan bermain organ gereja dalam pernikahan putera Inggris tu.

Blunt yang kini sedang berada di Itali untuk rangka promosi album terbarunya, Some Kind of Trouble, berkata, "Aku akan muncul. Aku tidak menyanyi tapi hanya memainkan organ gereja saja nanti."

Tapi sejak berita ni tersebar, namun masih belum ada lagi kenyataan rasmi dikeluarkan dari pihak kerajaan mengenai penglibatan Blunt tu.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords