[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

16 Mac 2011

Christina Aguilera mabuk lagi!...

Kongsi
16 Mac 2011Christina Aquilera kini dikatakan kembali dilihat mabuk bersama kekasihnya Matt Rutler (25) di tempat yang sama ketika kes mereka ditahan pihak berkuasa kerana memandu dalam keadaan mabuk, iaitu di restoran Mozza Osteria.

Perbuatannya ni dilihat sungguh berani bila mengingatkan tepatnya Selasa (1/3/2011), Christina telah di tahan polis akibat kesalahan yang sama.

“Dia bersikap seolah penangkapan itu tidak pernah terjadi. Ketika pelayan menawarkan makanan penutup, dengan santainya mereka meminta tambahan anggur. Christina kelihatan mabuk ketika itu,” kata seorang saksi, sebagaimana dilapor Usmagazine.com.

“Harusnya dia sedar dan mengambil iktibar dari penangkapan lepas. Tapi ternyatanya tidak. Dia terus dilihat membuang masanya setiap malam,” tambah sumber tersebut.

Berdasarkan keterangan saksi, sudah jadi kebiasaan Christina menghabiskan masanya setiap malam untuk bermabuk-mabukan di tempat tersebut. Anggur kini sudah menjadi sesuatu yang tak dapat dipisahkan dari kehidupan Christina.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords