[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

11 Mac 2011

Gambar terbaru Rihanna!.....

Kongsi
11 Mac 2011


Gambar terbaru Rihanna dirakamkan ketika bersiap-siap untuk konsert hari keduanya di Australia dalam rangka tournya “Last Girl on Earth” pada hari Khamis (Mac 10) di Adelaide, Australia.

Bekas kekasih penyanyi yang berusia 23 tahun itu, Chris Brown, baru-baru ini berbicara tentang serangannya keatas Rihanna pada Februari 2009. "Orang selalu akan bicara tentang hal nie. Tapi aku di tempat yang positif. Saya menganggap diri saya seorang lelaki dewasa," katanya.

"Jika sekarang aku berjalan di sekitar meminta maaf kepada semua orang, aku akan kelihatan seperti tolol," kata Chris kepada Page Six.

Walau apa pun, semua perkara tu dah pun berlalu. Sekarang Rihanna pun dah semakin berjaya ke puncak kariernya. Dia pun dah tak peduli dengan bekas balaks nya dulu tu. Cuma Brown je yang hari-hari dilihat dok cerita si Rihanna nie. Mungkin da gila talak kot. Haha... jomlah layan gambar terbaru Rihanna nie.....







0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords