[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

16 Mac 2011

Eminem paling terkenal di Facebook.

Kongsi
16 Mac 2011Eminem kini menjadi rapper paling popular di laman sosial Facebook. Eminem juga telah mengalahkan kemahsyuran mendiang Raja Pop Michael Jackson. Jumlah “like” untuk Eminem saja telah mencapai angka 30 juta.

Penyanyi "Not Afraid" ni juga mengalahkan kedudukan Lady Gaga di Facebook pada Februari lalu selaku selebriti yang mengumpulkan paling banyak ikutan dari penggemarnya. Julai lepas Lady Gaga telah menjadi orang hidup pertama yang memiliki lebih dari 10 juta fans di Facebook.

Berdasarkan catatan FameCount Online, walaupun Jackson telah mati namun ikutan dari penggemarnya masih sangat tinggi kerana jumlah penggemarnya di Facebook telah mencapai 29.8 juta "like".

Tapi angka tersebut kini telah dipotong Eminem. Dikira dari 14 Mac 2011 lalu, Eminem berjaya memotong Jackson dengan angka melebihi 30 juta.

Namun begitu, jumlah followers (pengikut) Gaga lebih tinggi di Twitter. Gaga berada di tangga teratas penyanyi dengan jumlah followers terbanyak iaitu 8.7 juta followers.

Sementara di Twitter Eminem hanya berada dalam ranking 20 artis dengan jumlah followers terbanyak.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords