[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

16 Mac 2011

Jewel suka tengok gambar keretanya remuk.

Kongsi
16 Mac 2011


Dalam kemalangan yang mengejutkan dunia hiburan Hollywood ni, dilihat Jewel sangat bernasib baik kerana selamat setelah keretanya dilanggar teruk oleh sebuah trak bomba.

Jewel belum berkesempatan melihat kerosakan kereta Cadillac SRX nya hingga hari Isnin lalu apabila dia melihatnya dalam akhbar lalu menyebarkan gambar tersebut melalui Twitter-nya.

“Terpegun, saya tak melihat kemalangan itu sampai saya lihatnya melalui surat khabar kemarin,” katanya seperti dilapor People semalam (15/3). “Truk bomba jelas yang menang.”, tambahnya lagi.

Trak tu telah melanggar keretanya pada Jumaat. Jewel, yang sedang hamil segera dikejarkan ke hospital. Selepas tu wakil terdekat mengatakan, “Jewel dan bayinya baik-baik saja.”



0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords