[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

14 Mac 2011

Daniel Radcliffe suka tv dari ke pesta.

Kongsi
14 Mac 2011Daniel Radcliffe memang unik. Apa tidaknya, aktor terkenal ni lebih memilih duduk di rumah untuk menonton TV daripada menghadiri pesta yang mewah.

Bintang filem HARRY POTTER tu lebih minat bersantai dengan menonton The History Channel, salah satu rancangan tv terkenal. Biasanya ia menghabiskan masa menonton tv dengan Olive Uniacke, gadis yang sudah dipacarinya selama sembilan bulan.

“Dia tidak minat pergi ke bar bersama-sama rakan lain setelah penggambaran. Dia mesti pulang setiap malam,” kata orang dalam dari dramanya yang berjudul HOW TO SUCCEED IN BUSINESS WITHOUT REALLY TRYING.

“Dia sungguh tidak berminat, dia pasti akan diserbu oleh para peminatnya. Meskipun kami akan merasa senang jika dia keluar dengan kami,” kata Rob Bartlett, rakan sekerjanya.

Olive Uniacke, kekasih hero Harry Potter tu adalah anak perempuan David Heyman iaitu produser filem HARRY POTTER.0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords