[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

16 Mac 2011

Lindsay Lohan berhenti merokok.

Kongsi
16 Mac 2011


Dengan pelbagai masalah yang melanda, Lindsay Lohan kini dikatakan sedang berusaha ke arah 'hidup yang lebih baik'.

Kini dikatakan yang dia semakin mendalami agama. Bukan setakat tu malah aktres muda nie dilihat cuba mencapai satu lagi perubahan kearah kehidupan yang lebih sihat iaitu dengan cuba memhentikan tabiat merokoknya.

Bintang 24 tahun ni sering bermasalah dalam penagihan dadah dan alkohol, bahkan dia juga telah terpaksa dimasukkan kedalam wad pemulihan sehingga bulan Januari lalu. Walaupun dia mengaku sudah bebas dari ketagihan namun Lindsay masih lagi tak dapat meninggalkan tabiat merokoknya yang serius.

Kini setelah mengalami masalah serius dengan pihak berkuasa diatas tuduhan mencuri rantai dari sebuah kedai perhiasan, Lindsay dikatakan sedang berusaha sedaya upaya dan berazam untuk meninggalkan tabiat merokoknya.

Selain berhenti merokok Lohan juga kini sering dilihat bersukan bersama jurulatih pribadinya bagi meningkatkan stamina sekali gus menjalani kehidupan sempurna.

Bintang MEAN GIRLS tu kini sedang menjalani proses perbicaraan yang cukup lama kerana tuduhan mencuri kalungnya tu. Lindsay sebelum ni sudah diberi kesempatan terakhir untuk membuat pengakuan bersalah dimahkamah, tapi nyata dia tidak mengaku bersalah atas tuduhan tersebut.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords