[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

14 Mac 2011

Charlie Sheen arah filem porno.

Kongsi
14 Mac 2011


Kalau dah rezeki tu memang tidak kemana. Baru saja di tendang oleh Warner Bros dari rancangan komedi TWO AND A HALF MEN, aktor terkenal Charlie Sheen kini terus ditawarkan sebuah pekerjaan baru selaku bahagian dalaman pembuatan filem porno.

Sebuah syarikat hiburan orang dewasa Amerika telah mengirim surat kepada Charlie Sheen untuk terlibat pada pembuatan filem TWO AND A HALF WOMEN. Filem porno ni diberitakan akan dibintangi oleh tiga wanita yang juga bekas kekasih Charlie.

Melanie Rios adalah salah satu bintang porno yang akan membintangi filem tersebut. Dia akan bergabung dengan Cassandra Cruz dan Elizabeth Ann juga bintang porn yang mengaku pernah memiliki hubungan rapat dengan aktor yang baru saja dipecat itu.

“Aku pikir akan sangat hebat jika dia mau datang dan mengarahkan filem ini,” nyata Steven Hircsh, bos Vivid Entertainment.

“Dia yang memilih senario, posisi, dan lain-lain. Fakta bahawa dia adalah ahli di bidang filem dewasa pasti akan menjadi keuntungannya. Dengan namanya yang sudah terkenal, aku yakin penjualan filem ini akan laris,” tambah Hircsh.


1 comments:

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:17 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords