[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

10 Mac 2011

Angelina Jolie rampas Johnny Depp?!!!.....

Kongsi
10 Mac 2011


Angeline Jolie dilihat makin rapat dengan aktor Johnny Depp semenjak mereka bersama shooting filem 'The Tourist'. Kabarnya Jolie telah mengganggu kisah asmara Johnny.

Ini sangat dirasai oleh pasangan Johnny, aktres Vanessa Paradis yang telah memberikan Johnny Depp dua orang anak itu. Kini dia merasakan sangat terancam dengan kehadiran Jolie.

Vanessa dikatakan sangat risau apabila lelaki yang sangat dicintainya tu terlalu rapat dengan Jolie. Jolie sentiasa mempunyai sebab untuk bersama Johnny atas alasan anak-anak.

"Jika tidak menelefon untuk mengatur jadual bermain anak-anak mereka, Jolie juga mesti bertanya apakah Johnny berangkat ke pesta Oscars atau ke sekolah di Prancis," menurut sumber dilapor Showbiz Spy, hari nie(10/3/2011).

Bukan setakat tu, Jolie juga dijangkakan akan menghabiskan masa tiga hari di rumah Johnny pada Julai akan datang. Sifat sayang Johnny dan Jolie kepada anak-anak menyatukan keduanya.

"Vanessa sangat marah. Dia berkata yang Angelina tahu yang dia tak tahan dengannya," kata sumber.0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords