[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

11 Mac 2011

Gambar tatu Britney Spears di bahagian sulit!!!.....

Kongsi
11 Mac 2011


Tatu di bahagian peribadi biasanya hanya boleh dilihat oleh orang terdekat. Tapi tak bagi Britney Spears. Kali ni diva pop tu bersedia 'mempamerkan' tatu istimewanya di bahagian peribadi. Mmm, di sebelah mana tu ya?

Britney akan menjadi model cover untuk majalah Out edisi April. Penyanyi Hold It Against Me ni akan mempamirkan salah satu foto paling sensual dalam majalah nie. Dengan berbikini hitam lengan panjang yang terbuka di bahagian paha, Britney telah mengizinkan peminatnya melihat tatu yang selama ini 'disembunyikannya' di bahagian paha dekat kelengkangnya.

Tato tu bergambar bintang dan salib dengan ukuran yang tidak terlalu besar. Para peminatnya pun tak pernah melihatnya walaupun dia sering berpakaian seksi, Britney sering menutup bahagian ni.


Melalui pose dan pakaiannya, ini membuktikan bahawa isu yang mengatakan ukuran tubuhnya tak lagi sempurna tu tak benar. Terbukti bahawa penyanyi ni masih memiliki tubuh yang indah walau sudah lama tak muncul kerana sibuk dengan dua anaknya.


1 comments:

jo, adik berkata...

buat tatu cantik tapi jangan buat nama kekasih nanti boleh tak jadi ah,,,ah bye bye

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords