[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

3 Mac 2011

Anak paksa Johnny Depp nikah!.....

Kongsi
3 Mac 2011


Johnny Depp dikatakan dah 12 tahun menjalin asmara dengan penyanyi dan model Prancis, Vanessa Paradis, dan kini Johnny dikabarkan sedang mengaturkan majlis pernikahannya yang dijangkakan Mei 2011 nie.

Seperti dilapor Showbiz Spy, hari ni, kabar tersebut disampaikan oleh sebuah majalah di Britain. Menurut sumber tersebut, anak-anak Johnny dan Vanessa confuse dan terus bertanya mengapa mereka tidak bernikah seperti mak bapak kawan mereka yang lain.

Johnny menjawab yang mereka akan menikah bila dua anaknya Lily-Rose (11 tahun) dan Jack (8 tahun) sudah cukup dewasa. Jadi mereka pun merancang Mei 2011.

"Sebenarnya Vanessa tidak pernah ingin menikah. Tapi kemudian ia berubah fikiran, sehingga mereka mengatakan kepada anak-anak mereka. Mereka ingin menunggu sampai anak-anak mereka tu cukup umur sebelum menikmati hari itu (pernikahan)," kata sumber tersebut.

Sebelum tu, pada 2010 Johnny pernah juga mengumumkan dirinya akan bernikah waktu terdekat. Tapi last-last bintang 'The Tourist' tu cancel plan tersebut kerana merasa tidak perlu untuk mereka menyatakan mereka adalah pasangan suami istri secara rasmi.



0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords