[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

14 Feb 2011

Yasmin Hani kahwin senyap-senyap???

Kongsi
Dalam sebuah forum gosip sekarang nie heboh sangat pasal cerita yang si Yasmin Hani berkahwin senyap-senyap dengan Shahrin. Tapi tak taulah confirm ke tak confirm cerita tur. Kalau confirm kira ni berita gempak gak sebab ada jugak kisah-kisah yang boleh di kaitkan dengan dia orang nie. Tapi buat sementara waktu nie korang buat dont know dululah sementara JenTik gi siasat betul ke status dia orang nie. Takut tak pasal-pasal jadi fitnah pulak kan... Takpe malam nie JenTik gi skodeng dia orang ok. Kalau betul dah kawin kena lah skodeng malam-malam.

Menurut sumber Yasmin Hani dikata dah bercinta dengan Shahrin nie sejak setahun lalu. Kira pandai gak dia orang save-save. Shahrin ni sebenarnya dulu bekas drummer kumpulan Blackrose. Mereka gak pernah dikhabarkan pergi ke sebuah pulau peranginan kat Thailand sama-sama untuk bercuti. Tapi adalah kawan-kawan lain yang join sama. Takdelah nampak sangatkan. Sebelum nie pun Yasmin pernah pegi Thailand tu untuk bercuti dengan balaks dia yang terdahulu. Gambar dia dengan balaks lama tu pun banyak dekat internet. Cuma laaa nie kita sama-samalah tunggu pulak gambar terbaru Yasmin dengan balaks baru nie.

Kalau betullah cerita ni, confirm jadi isu kontroversi terbaru punya. Kalau kome nak tau Shahrin ni kan dulu laki Ida Nerina. Dia orang cerai pun hujung-hujung tahun lepas. Yasmin cakap dia orang kenal setahun lepas. Jadik kalau betul yang Yasmin maksudkan lelaki tu Shahrin. Confirm punya kontroversi akan mengatakan bahawa Yasmin adalah punca keruntuhan rumah tangga Ida Nerina. Sooo...Tunggu dan lihat yer akak-akak.



2 comments:

suffer8zine on 14 Februari 2011 4:39 PG berkata...

laaa dah kawin ke

Terkini : Kanak-kanak Ada 26 jari

Tanpa Nama berkata...

ish jentik dah skoding2..jgn wt fitnah lak tk pasal2 wt dosa kering..jom nk sarapn kepala orang kte g kdai pojok..

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords