[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

14 Feb 2011

Lady Gaga naik U.F.O

Kongsi
Ramai gak orang terkejut bila tiba-tiba ada objek pelik landing kat Staples Center , Los Angeles nie time Grammy Award semalam. Dah macam UFO pun ada. Terkezut juga orang ramai time tunggu 'alien' tu keluar. Mana tau kene fire ke kang. Sekali keluar rupanya Lady Gaga daaa...Orang kat red carpet tu tempat ber posing, yang si Lady Gaga nie boleh pulak bawak dia punya UFO landing kat situ. macam-macam hal lah alien sorang nih. Laaa ni apa kata kita layan gambar-gambar manusia pelik muka bumi sorang nie ketika tiba di majlis Grammy semalam. Check it out...













0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords