[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

25 Feb 2011

Seharian di Merlimau.....

Kongsi
25 Feb 2011


Nampaknya hari nie JenTik tak dapat lah nak update isu sangat sebab sibuk gi round-round area Merlimau, Melaka nie. Saje wat-wat sibuk kat sini, yelah esok kan proses pernamaan calon akan di jalan kan kat sini bagi Pilihan Raya Kecil DUN Merlimau.

Saje-saje je tengok politik nie macam mana. Seronok jugak sekali-sekala rasa suasana meriah Pilihan Raya nie. macam-macam kerenah orang kita boleh jumpa. Walaupun Pilihan Raya nya dijalan kan 6/3/2011, tapi hari nie pun setiap orang area Merlimau, Melaka nie dah merasakan bahangnya. Suasana meriah nie di tambah pula dengan bendera-bendera dan poster-poster kempen membuatkan suasana menjadi warna-warni. Kiri kanan semua orang dok cerita politik jer satu hari nie. Kepada yang fanatik atau tegar pada sesuatu parti tu jangan pula gatal nak di tegur. Cari pasal namanya tu...

Takpelah, kepada semua yang terlibat dan berhak mengundi di DUN Merlimau nie, tunaikan lah hak anda dengan sebaiknya. Buat pernilaian yang tepat bagi menentukan masa depan kome semua. Dah penat-penat round tadi seharian kehulu kehilir, jadi adalah sedikit bingkisan yang dapat JenTik kongsikan bersama kepada penduduk-penduduk di bawah pemerintahan DUN Hot Malays. Sooo...kita layan jelah gambar-gambar suasana yang sempat JenTik rakamkan di Merlimau tadi. Check It Out!!!.....














1 comments:

Tanpa Nama berkata...

hancur umno barisan nasional...

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords