[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

25 Feb 2011

Bunga Citra Lestari berjaya turunkan berat badan sebanyak 23kg!!!...

Kongsi
25 Feb 2011


Setelah melahirkan anak pertamanya, penyanyi Bunga Citra Lestari terus berdiet untuk mengembalikan penampilannya. Sekarang BCL telah berjaya menurunkan berat badannya sehingga 23 kg.

"Sekarang sudah 23 kilo turunnya, masih harus satu kilo lagi turunnya," kata penyanyi lagu hits 'Sunny' tu ketika ditemui di Jakarta Covention Center, Senayan, Kamis (24/2/2011) semalam.

BCL mengaku dia mempunyai tips diet yang sangat efektif. Tapi, isteri Ashraf Sinclair tu tak mau share petuanya tu sekarang.

"Bulan depan baru aku kasih tahu," katanya.

BCL melahirkan anak pertamanya, Noah Sinclair pada 22 September 2010. Laaa nie, dia dah mula menjalankan tanggung-jawabnya sebagai seorang ibu
.



Laporan asal : detikhot.com

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords