[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

11 Feb 2011

Rumah baru Justin Bieber

Kongsi

Eh...Mana peminat Justin Bieber nih!?...Haaa mari -mari kita layan lagi cerita terbaru tentang si budak kecik nih. Hari ni apa kata JenTik nak bawa korang semua pergi tengok rumah baru Justin Bieber. Amacam?...

Rumah yang berharga USD$ 1.7 juta ni sebenarnya mak dia yang hadiahkan. Rumah ni terletak kat tengah-tengah New York. Jadi ini akan dapat memudahkan untuk Justin Bieber keluar berpoya-poya. Ahaks.

Rumah ni ada tiga bilik tidur dan empat bilik mandi. Rumah seluas 2,400 meter persegi ini dihias dengan konsep kontemporari dengan lantai marmar putih berkilau.

Ruang tamu utama terdapat sebuah piano putih dan mempunyai pemandangan menghadap ke bandar.

Ada juga terdapat bar tapi empat tahun lagi baru Bieber boleh guna. Bawah umur lah katakan. Selain itu, dilengkapi juga dengan dua tempat parking di garaj bawah tanah untuk diletakkan Ferrari nya yang bernilai $ 200,000 dan Lamborghini Gallardo putih $ 220,000.

Oklah kawan-kawan, mohlah kita masuk rumah Justin nih. Tapi barang dalam tu semua jangan kacau yer. Tengok jer boleh...











3 comments:

jaguh88 on 20 Mei 2011 11:32 PG berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Tanpa Nama berkata...

I am sure this post has touched all the internet users, its really
really nice post on building up new web site.

my web blog :: Oakley Sunglasses Cheap

Tanpa Nama berkata...

Excellent blog here! Also your website loads up very fast!
What web host are you using? Can I get your affiliate link
to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

my site Louis Vuitton Sac

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords