[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

17 Feb 2011

Peminat Iron Maiden berkumpul di lapangan terbang

Kongsi
Nampaknya penantian rakyat Indonesia semakin memuncak kerana menantikan ketibaaan sebuah band heavy metal dunia iaitu 'Iron Maiden' landing kat Terminal 2D Lapangan Terbang Soekarno-Hatta. Memang meriah gila lah kat lapangan terbang tu kerana ramai peminat Iron Maiden dah berkumpul untuk menyambut ketibaan band tu.

Apa yang di gambarkan keadaan disana ramai manusia yang bermuka ganaz, rambut mengerbang, berjaket kulit, berkasut but sedang berkumpul untuk menyerbu Bruce Dickinson dan kawan-kawan ketika mendarat di Indonesia. Jangan kena langgar katebang sudahhh...Barulah rock sampai mati.

Menurut pengguna yang sering bekunjung ke Lapangan Terbang Soekarno-Hatta berkata pemandangan macam tu tidak pernah dilihat disitu. Keadaan ini juga telah mengundang perhatian tersendiri dari pengunjung lapangan terbang tersebut. Iron Maiden akan tiba di Indonesia dengan pesawat pribadi mereka sendiri. Mengikut papan informasi, mereka memulakan penerbangan dari Singapura.Tetapi sehingga pukul 1.42 waktu tempatan, Iron Maiden belum jugak mendarat. Mengikut plan kapal terbangnya mendarat pukul 12.50 waktu tempatan. Langit jem kottt ada katebang lain 'eksiden'. Let's ROCKIN!!!


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords