[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

17 Feb 2011

Isu pelacur : David Beckham saman

Kongsi
Selepas si Victoria hari tu dapat tender mereka pakaian Di Raja Britain, laaa nie keluarga David Beckham dapat lagi rezeki baru. Baru-baru nie David Backham pulak dapat ganti rugi sekitar 500,000 Pound Sterling atas tuntutan pencemaran nama baiknya. Beckham telah menang dalam permohonan ganti rugi itu terhadap seorang penerbit majalah In Touch di Jerman yang menerbitkan sebuah berita palsu.

Apa yang dilaporkan oleh In Touch sebelum nie ialah menuduh Beckham telah menyewa seorang pelacur bernama Nici. Dalam laporan itu gak menyatakan Beckham telah menyewa Nici dengan harga dua ribu Pound Sterling kat sebuah hotel di New York. Beckham telah membawa kes ini ke mahkamah di Jerman kerana majalah itu diterbitkan kat sana.

Pernah jugak Beckham membawa tuntutannya tu kat Los Angeles Amerika, tapi hakim tolak tuntutan tu sebab katanya alasan penerbit tu kukuh dan tak terbukti berniat jahat untuk menjatuhkan Beckham. Tapi bila dibawa ke Jerman, nampaknya tuntutannya diterima di negara tu. Tapi walau pun Beckham dah menang kat Jerman, dia tetap tak puas hati lagi dan nak buat tuntutan jugak kat Amerika sampai berjaya. JenTik rasa last-last nanti Beckham ni mati kena timbus dengan duit lah.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords