[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

11 Feb 2011

Nasha Aziz di samun

Kongsi

Dah lama kita tak dengar berita-berita terbaru tentang pelakon dan model terkenal tanah air yang tinggi lampai ni kan. Apa yang difahamkan kepada JenTik, pelakon yang terkenal menerusi filem Laila Isabella ni telah di samun semalam!. Kejadian tu berlaku di persimpangan Jalan Persiaran Ampang. Nasha '40' yang ketika itu bersama seorang kawan wanita berada di dalam kereta Naza Ria miliknya. Time tu dia berhenti di traffic light persimpangan tersebut.

Tiba-tiba dia didatangi oleh dua lelaki menaiki motosikal untuk menyamunnya. Detik cemas itu berlaku lebih kurang pada pukul 3.30 petang. Masa tu dia baru jer keluar dari sebuah bank yang tak jauh dari tempat kejadian untuk pengurusan pengeluaran wang. Memang dia orang dah 'riki' line lah tu.

Mengikut taksiran, dia telah mengalami kerugian sebanyak RM40,000. Banyak tu...Habis semua wang tunai dan barang-barang peribadi berharga miliknya di kebas. Menurutnya time tu dia berhenti di lampu isyarat dan tiba-tiba didatangi dua lelaki yang dipercayai warga Indonesia. Lelaki tersebut terus memecahkan cermin tingkap kereta bahagian pemandu. Selepas merampas beg tangan yang diletakkan di riba Nasha, penyamun tu pun terus melarikan diri. Nasha juga telah mengalami kecederaan didalam kejadin tu.

Kalau dah kat traffic light memang tak boleh buat apalah. Orang nak tolong pun payah. Inilah trick terbaru bagi penyamun-penyamun zaman sekarang buat kerja. Memang mangsa tak dapat buat apa punyalah. Kecuali mangsa ada pistol. Tembak je kepala dia. Jangan kena kepala orang lain sudah...




0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords