[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

18 Feb 2011

Miley Cyrus merepek meraban.......

Kongsi
Miley Cyrus yang sebelum nie dilabel sebagai ikon paling buruk dunia hiburan tampil di temu bual Contact Music, Jumat (18/02/2011). Dia berkata yang dia sekarang ni tidak boleh tidur malam kerana resah dengan kemiskinan yang melanda dunia. Perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!...Seram dengar dia cakap. Kalah Barack Obama. Baik punya topeng budak nie. Dia punya manis cakap tu sampai yang dengar ni boleh kena kencing manis lah.

Aktres merangkap penyanyi berusia 18 tahun nie ingin menjadi pekerja sosial kat Indonesia katanya. Bintang 'Hannah Montana' tu plan nak menyediakan air bersih bagi penduduk miskin. Ia jugak nak berkunjung ke kampung-kampung pedalaman di Indonesia. Dah macam nak masuk bertanding jawatan YB pulak. YB kita pun tak sibuk macam dia. Buang tebiat betul budak nie.

Menurut Miley, "saya tidak boleh tidur di malam hari karana saya begitu bersemangat melakukan hal-hal baik untuk dunia ni, dan cuba mengubah dunia." ungkapnya. Harap semua tak termuntahlah bila dengar kata-kata dia tu yer. Diri sendiri porak peranda nak ubah dunia konon. Haduh...haduh...

Miley merepek lagi dengan berkata dia nak merealisasikan impiannya tu dalam secepat mungkin. Kalau lambat nanti susah. Ntah apalah maksud dia tu yek.

Tapi, penyanyi remaja itu mengaku sekarang nie jadualnya sudah penuh sepanjang 2011 ini. Plak!...Rasanya Contact Music nie salah time lah interview dia nie. Time minah tu lalok dia interview nya. Memanglah dunia nie ana yang punya...

Sebenarnya nie adalah misi sosial Miley untuk menampilkan imej baik kepada para peminatnya. Miley sebelum nie ranking teratas sebagai artis paling berpengaruh terburuk. Tapi macam orang tak tau nilai dia tu macam mana. Kalau nak buat baik sekalipun ceritalah perkara yang logik. Nie cakap pun nak menyanyi payahlah. Dahlah malas lah ulas cite budak nie. Dah macam kita nie pun dalam alam fantasi jugak. Ariosss

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords