[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

18 Feb 2011

Katie Price kemalangan!

Kongsi

Katie Price, seorang model terkenal dengan keseksiannya telah mengalami kemalangan semalam. Katie berusia 32 tahun, didapati hilang kawalan ketika keretanya itu melangar sebuah tiang di London.

Namun Katie atau nama 'glamour' nya Jordan tak mengalami sebarang kecederaan. Jordan tak sendirian waktu tu sebab pemandunya yang memandu BMW silver miliknya tu. Ibu kepada 3 anak tu berada di bangku belakang kenderaannya masa tu.

Kesan dari pelanggaran tu menyebabkan bumper depan sebelah kiri BMW mewah Jordan remuk teruk. Kemalangan tu berlaku masa Jordan mengunjungi Teater Phoenix kat London. Sebelum kemalangan berlaku, pemandu Jordan sebenarnya berusaha untuk melarikan diri dari kerumunan peminat Jordan.

Jordan memang tak cedera tapi ada seorang pemuda yang terlanggar keretanya mengalami kecederaan serius dan pemuda tersebut terus dibawa ke rumah sakit berdekatan.

Akibat kesilapan pemandunya, Jordan pun telah diminta membuat keterangan kepada pihak polis. Malah dia dinasihati oleh polis tentang cara pemanduan pemandunya itu dan dia juga bertanggung jawab jika didapati ada kesalahan serius.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords