[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

18 Feb 2011

Brad Pitt gaduh dengan Angelina Jolie

Kongsi
Lama tak dengar cerita tentang pasangan no 1 Hollywood nie. Khabarnya baru-baru nie pasangan Brad Pitt dan Angelina Jolie nie gaduh pasal duit. Katanya Pitt betul punya marah sebab Angelina Jolie nie terlalu banyak membazir wang simpanan mereka. Takpelah bang, duit banyak-banyak pun tak guna nak watpe kan. Rugilah nanti dah mati masih banyak duit balance.

Menurut sumber seperti Showbiz Spy mengatakan mereka berdua sedang ribut besar sekarang dan situasi sangat tegang. Menurut sumber lagi, Brad Pitt dah 'warning' betul-betul kat Jolie nie supaya mulai kurangkan perbelanjaan. Bahkan, baru-baru ini bintang 'Troy' itu telah memecat beberapa orang pekerjanya.

Sumber berkata lagi bahawa pendapatan mereka berdua lebih dari USD 250juta, tapi masalahnya sekarang nie perbelanjaan mereka malah jauh lebih dari tu. Duit kita dekat RM 1 billion tu. Hmmm...Apa je yang dia orang beli agaknya yek. Rasanya pakai seluar dalam emaslah dia orang nie.

Namun dengan teguran Pitt tu telah membuatkan Jolie tersinggung dan menganggap pasangan hidupnya itu terlalu egois.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords