[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

21 Feb 2011

Mariah Carey sambut bayi bagai raja

Kongsi
Penyanyi Mariah Carey dan suami, Nick Cannon telah menyiapkan kemewahan untuk menyambut kehadiran anak kembar baru mereka. Mereka plan

Seperti dilporkan Showbiz Spy, Isnin (21/2/2011), pasangan yang bernikah pada April 2008 itu ingin bahagian dinding diletak gading dengan hiasan emas 18 karat, perabot lembut dan almari penuh pakaian yang di reka oleh Petit Tresor. Pelbagai alatan elektronik paling canggih jugak akan dipasangkan. Mariah mahukan sound system kualiti terbaik, Ipod bertahtahkan berlian dan TV layar yang boleh di ubah suai.

Dia orang dah membelanjakan wang yang banyak untuk membeli perabot. RM 7,000 untuk membeli almari, meja berharga Rm 9000, kursi berharga RM 8000, dan sofa berharga RM 3juta.

Mariah dan desainer nya, Kenneth Bordewick yang merancang semua tu. Ada sofa baldu berharga US$ 1 juta, juga ada sofa onyx dengan emas 24 karat yang pernah digunakan Michael Jackson.
nak ubah bahagian ruang dalam rumahnya kat Beverly Hills tu menjadi kamar bayi yang paling mewah. Mereka ingin agar bayinya nanti tinggal di tempat yang paling hebat dalam dunia.

JenTik : Jangan bila anak dah besar nanti di sepaknya kau sudah......


Laporan asal : detikhot.com

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords