[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

21 Feb 2011

Justin Timberlake di temuramah dalam keadaan bogel

Kongsi

Los Angeles - Aktres Amanda Seyfried mengaku sengaja berbogel time melakukan sesi wawancara dengan Justin Timberlake. Bintang 'Mean Girls' tu berkata bahawa dia berasa sungguh nyaman kerana tak mengenakan sehelai benang pun di badannya time berbicara dengan Justin.

Amanda melakukan wawancara tersebut melalui telefon ketika membicarakan tentang projek filem terbaru Justin. Seperti dilaporkan majalah Interview, Isnin (21/2/2011), aktres berusia 25 tahun itu hanya berbogel sepanjang waktu interview dijalankan.

"Saya rasa, saya harus beri tahu kamu kalau saya tidak mengenakan baju," ungkap Amanda. Tapi kelihatan Justin tak hirau pun keadaan tu dan berkata hal tersebut tidak mengganggu dia sedikitpun.

"Jika itu sebabnya kamu suka di interview aku ok jer," Gurau Amanda. Amanda dan Justin jugak pernah bekerja sama dalam filem 'Alpha Dog' pada 2006.

JenTik : Lama-lama kedai baju pun tutuplah kat Hollywood tu.......


Laporan asal : detikhot.com

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords