[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

21 Feb 2011

Rihanna dibayar RM1.5 juta untuk show 1 jam

Kongsi
Penyanyi Rihanna dikatakan akan dibayar USD500 ribu (RM 1.5 juta) untuk penampilan selama satu jam di Florida. Penyanyi 'What's My Name' tu akan tampil dalam acara gala amal dihadapan 600 tetamu sahaja, yang dianjurkan oleh Dana-Farber Cancer Institute.

Setiap tetamu VIP mestilah mengeluarkan wang sehingga USD$ 200 ribu (RM600 ribu) untuk mendapatkan meja 10 orang dalam acara tersebut yang diadakan di kediaman mewah milik Donald Trump di Palm Beach. Sementara harga kerusi paling murah ialah USD 2.000(RM6,000).

Bintang yang berusia 22 tahun tu baru saja mengeluarkan video untuk single barunya '
Kanye West All Of The Lights'.

Video penyanyi Umbrella ni untuk single S&M yang tampil separuh bogel, telah dilarang di 11 buah negara.

JenTik : Sonang toi wat duit kan...Kalau pakai tajuk kebajikan nie memang orang tak leh kata apa lah kan...Jangan kebajikan perut sendiri sudahhh...


Laporan asal : tempointeraktif.com

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords