[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

18 Feb 2011

Kisah cinta Akim dan Stacy

Kongsi
Biasalah, untuk menjaga reputasi maka pengakuan tidak pernah bercinta adalah jalan short cut demi menjaga nama baik. Tapi bila tengok gelagat si Akim dengan Si Stacy ni rasanya tak perlulah untuk mereka menafikan lagi kerana umum dapat merasakan ada suatu hubungan yang terjalin antara mereka berdua nie. Sebab bila memerhatikan dia orang punya gurau tu nampak mesranya lain macam lah di banding gurau kawan-kawan nie. Nampak manja semacam jer kadang dia punya mesra terlebih sudah. Seolah-olah dia orang nie memang dah tak dapat nak cover lagi dah.

Tapi apa yang menguntungkan kisah cinta mereka nie 'mahsyuk' sebab pihak Wall's Cornetto berminat mengambil mereka sebagai duta untuk produk tersebut. Kontrak Akim disambung lagi selama setahun dan nampaknya Akim tersangatlah gembira bila di beritahu bakal digandingkan dengan Stacy sebagai duta terbaru Wall's Cornetto nie.

Menurut Akim lagi dia tak pernah meminta atau memujuk pihak Wall's mengambil Stacy sebagai duta bersama kerana pemilihan Stacy adalah atas pilihan Wall's sendiri. Secara jujurnya Akim kata setakat nie dia senang dengan Stacy.

Menurut Stacy pulak mereka hanya kawan baik sejak dua tahun lepas. Sejak tu jugak katanya hubungan mereka memang menjadi semakin rapat dan mereka mempunyai banyak persamaan. Sebab tu mereka sangat gembira bersama


Bila ditanya kepada pihak Wall's Cornetto, sememangnya pemilihan mereka berdua nie disebabkan gosip percintaan mereka yang kini semakin mendapat perhatian. Pihak Wall's jugak akan mencipta sebuah lagu duet berjudul Jahatnya Cinta untuk kedua pasangan nie.
Zaman sekarang cinta pun boleh buat meniaga yerrr...



1 comments:

Tanpa Nama berkata...

pada pendapat sya akim n stacy sangat2 sesuai kerana mereka comel. sya tak ska bila sya dengar masa mereka nak ptus.sya harap2 mereka dapat berkahwin sbab keluarga stacy pun merestui hubungan mereka...sya ska akim n stacy bersama2..akim hensome,stacy pla cantik jadi sesuaila mereka bersama............

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords