[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

11 Feb 2011

Justin Bieber mencari teman wanita yang......

Kongsi
Fakta pendedahan kali ini adalah dapat memberi lebih peluang kepada gadis-gadis di luar sana untuk cuba mendampingi si Justin Bieber ni. Kali ni dia mendedahkan ciri-ciri teman wanita yang dia cari. Jadi untuk gadis-gadis di Malaysia ni haruslah bersiap-sedia menyiapkan diri. Kita fight sama aweks Mat salleh ok. Check it out...

First-first Bieber cakap dia nak bakal aweks tu jadi kawan karib dulu. Kerana bila dah pernah jadi kawan baik ni senang nak borak dan akan jadi teman yang menyenangkan. Kerana baginya perbualan dan gurauan yang baik adalah kunci bagi hubungan romantis yang hangat. Kalau tak pandai borak, senyap jer boring lah kan. Yelahhh, kanak-kanak..

Antara 'spec' lain yang dimahukan Justin Bieber untuk bakal teman wanitanya itu ialah gadis tersebut haruslah memiliki senyuman yang menarik dan manis selain mempunyai mata yang menawan dan indah. Sooo, apa lagi yang ditunggu wahai gadis-gadis. Ayuhlah pantas ke depan cermin!!!.

Tapi tunggu dulu wahai gadis-gadisku!. Nampaknya pengakuan Bieber ni seolah-olah terarah tepat pada Selena Gomez lah. Aweks yang akhir-akhir ni sering digosipkan dengannya. Walaupun bukti-bukti telah dikumpul selengkapnya dengan foto-foto yang tersebar luas, tapi Bieber tetap juga tidak mahu mengaku hubungan dengan si Selena nie. Jadi, teruskan mencubalah wahai gadis-gadis Malaya. Kuatkan semangat!. Kalau dah ada jodoh tu tak kemana. Doa banyak-banyak yer!


2 comments:

ReJaM© on 11 Februari 2011 2:42 PG berkata...

Biebir tak suka lelaki ke? Jentik masih single kan? kah kah kah... cubalah nasib...

JenTik on 11 Februari 2011 3:54 PTG berkata...

Hang nak kena rejam ker?!

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords