[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

17 Feb 2011

Cerita seks Justin Bieber

Kongsi
Dah lama rasanya tak dengar cerita Justin Bieber nie kan. Sekarang nie rasanya dialah objek kasih sayang bagi berjuta-juta gadis remaja dalam dunia nie. Yang terkini Justin Bieber membuat kenyataan tentang topik 'seks' bagi persepsi dirinya dalam edisi terbaru majalah Rolling Stone.

Menurut penyanyi “One Less Lonely Girl” nie menyatakan,"Saya tidak berfikir anda harus melakukan hubungan seks dengan sesiapa pun kecuali anda mengasihi mereka."

Menurutnya lagi, "Saya fikir anda hanya perlu setia dengan orang yang anda sayang,tanpa memikirkan hal perkahwinan secara keseluruhan." Apabila ditanya tentang penggugguran bayi, Justin menjelaskan, "Saya benar-benar tidak percaya pada abortion kerana ini seperti membunuh bayi."

Bagi Justin, jika isterinya ingin melahirkan anak, dia harus balik ke Kanada dan mendapatkan rawatan disana. Katanya "Kami pergi ke doktor dan kita tidak perlu bimbang tentang pembayarannya, tetapi di Amerika, anda sudah muflis kerana bil perubatan bayi. Seperti seorang pengawal saya [Amerika] memiliki anak yang tak cukup bulan. Dan sekarang dia harus membayar semuanya itu. Tapi di Kanada, jika bayi anda tidak cukup bulan, anda boleh tinggal di rumah sakit selama mana anda nak, dan kemudian anda boleh pulang. "



0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords