[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

11 Feb 2011

Isu gaduh : Salman Khan dan Shahrukh Khan enggan damai

Kongsi
Ape bende lah dah tua-tua pun nak gado-gado. Dah dekat tiga tahun depa ni dikatakan tidak bertegur sapa. Apa nak jadi lah dengan Salman Khan dengan Shahrukh Khan nie. Nampaknya kedua-dua ikon ni belum lagi menampakkan tanda-tanda untuk berbaik semula. Besar sangat kot kesnya.

Pernah juga Aamir Khan cuba untuk mendamaikan depa berdua nie.
Time tu depa nie dijemput ke majlis perkahwinan aktor Imran Khan dengan Avantika Malik. Aamir saje jer setting time bagi depa ni sampai serentak agar dapat bertemu muka. Tapi gagal juga sebab keduanya sampai waktu yang berlainan. Salman datang terlalu awal dan segera pergi dari majlis bahkan sengaja lalu jalan belakang supaya tidak bertemu dengan Shahrukh. Manakala Shahrukh pula datang lewat. Dia juga meminta maaf kat Aamir kerana kelewatannya.

Ceritanya, punca mereka ni gado sebab Salman
offer Shahrukh berlakon dalam filem dia yang bertajuk 'Mr and Mrs Khanna'. Last-last Shahrukh tolak offer tu sebab dia dah terima offer lain time tu. Tu yang Salman kecewa sangat dan hangin satu badan. Tapi Shahrukh dikabarkan dah minta maaf kat Salman. Alaaa, small matter lah abang. Ini macam kes budak-budak jer. Jangan gado-gado maaa...


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords