[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

7 Apr 2011

Mariah Carey bergambar bogel ketika hamil.

Kongsi
7 April 2011


Mariah Carey dilihat ingin membuat sensasi lagi.

Kini dia yang sedang hamil lapan bulan dikatakan telah buang tebiat berpose bogel di depan kamera baru-baru nie. Isteri Nick Cannon tu muncul untuk cover majalah Life & Style dalam keadaan bogel dengan menunjukkan perutnya sambil menutupi dadanya dengan rambut dan satu tangan.

Dia dilihat sungguh selesa tampil bergambar bogel ketika hamil, tapi dia nyatakan perasaannya sangat lemah ketika sessi pengambilan gambar dijalankan. Namun atas kerana dia tak nak mensia-siakan kesempatan tu, jadi dia tetap memberanikan diri untuk diambil gambarnya.

“Aku tidak ingin melepaskan kesempatan untuk mendokumentasikan pengalaman sekali seumur hidup ini. Tujuan utamaku adalah untuk berkongsi hak pribadi ini kepada para penggemar,” kata Mariah.

Menurutnya ada satu peristiwa berlaku sebelum hari penggambaran. Dia merasa bayinya sudah menendang-nendang sepanjang waktu yang membuatkan dia berpikir yang dirinya akan segera bersalin ketika tu . Bahkan penggambaran hanya memakan masa yang singkat kerana dirinya terpaksa segera pulang ke hospital.

Pada sebuah wawancara, penyanyi We Belong Together tu menunjukkan keperihatinannya kepada para ibu khususnya ibu yang sukar ketika hamil dan memiliki bayi kembar. “Kami mahukan hari ibu seminggu sekali,” tutupnya.


1 comments:

suffer8zine on 7 April 2011 3:55 PTG berkata...

adoyaiii pelik minah ni

Terkini : Telur Ayam Tiruan | Aku VS Nuffnang

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords