[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

9 Mac 2011

Sah Yasmin Hani bercinta dengan Sha'arin!!!...

Kongsi
9 Mac 2011


Dimaklumkan kini bahawa pengacara Yasmin Hani sebenarnya sudah bersedia untuk bergelar suri di hati Sha'arin. Soal bila waktunya tak pasti lagi.

Tabik sungguh dengan sikap telus pelakon dan pengacara cantik, Yasmin Hani tentang hubungan cintanya dengan bekas pemain drum Black Rose, Sha'arin.

Sempat juga Yasmin berkongsi cerita yang dia sebenarnya memang di alam percintaan. Cintanya dengan Sha'arin memang sejati dan tiada tolok tandingnya. Tiada siapa yang dapat menggantikan tempat Sha'arin.

Mana taknya, di luar sana ramai yang menggembar-gemburkan hubungan mereka. Malah ada yang mengatakan yang bukan-bukan tentang hubungan mereka itu, maklum sajalah, bukankah Sha'arin adalah bekas suami kepada aktres Ida Nerina?

Kalau sudah ditakdirkan jodoh, tentu tak ke mana. Mungkin juga ini adalah ketentuan Illahi untuk mereka berdua bersama. Tunggu dan lihat sajalah.

Apa yang sudah lepas biarlah berlalu. Sekarang adalah lembaran baru buat kehidupan Sha'arin dan Ida sendiri. Inilah yang dinamakan takdir. Redha sajalah.

Yasmin langsung tidak kisah dengan kata-kata orang di luar sana. Dia secara terbuka dan rela hati memberitahu yang dia dan Sha'arin memang sama-sama cinta mencitai.
Laporan asal : murai.com

1 comments:

suffer8zine on 9 Mac 2011 2:01 PTG berkata...

ooo pemain drum blackrose

Terkini : Helang Terbang Terbalik

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords