[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

6 Mac 2011

Qi & Yuna declare bercinta?!!!.....

Kongsi
6 Mac 2011


Heboh cerita Qi dan Yuna secara rasminya hari nie telah mengumumkan kepada semua peminatnya bahawa mereka kini dalam proses bercinta?!. Bila di survey memang rata-rata peminat mengatakan yang mereka kini dah declare sedang bercinta secara rasmi, sebagai bukti mereka sering update status hubungan di Facebook.

Kelakar juga ketika menonton temuramah krew Melodi untuk mengorek rahsia terhadap pasangan nie beberapa minggu lepas. Masing-masing kelihatan tersipu-sipu, malu-malu kucing lah katakan bila ditanyakan tentang hubungan mereka tu. Yuna hanya menjawab masih terlalu awal untuk mereka bercinta, tapi Qi dilihat lebih 'gentle' untuk meluahkan perasaan jika kena gaya soalannya. Papehal pun, tahniah for ur all. Do da best!



Laporan asal : mediamalaya.com

0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords