[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

16 Mac 2011

Miley Cyrus herdik paparazzi, pertahan ibu.

Kongsi
16 Mac 2011


Miley Cyrus dikatakan telah berang pada seorang paparazzi yang cuba mengambil gambar ibunya. Bintang 'Hannah Montana' tu pun terus menghampiri paparazzi tersebut lantas cuba merampas kameranya.

Seperti dilapor Aceshowbiz, hari ni(16/3/2011) peristiwa tersebut berlaku pada 9 Mac lalu ketika Miley sedang makan dengan ibunya di California Chicken Cafe, Hollywood. Ketika Miley meninggalkan restoran, seorang paparazzi dikatakan cuba mendekati ibunya untuk mengambil gambar.

Dengan tangkas sekali, aktres berusia 18 tahun tu terus menjerit dan menghampiri paparazzi tersebut. "Apakah kamu serius? Kamu telah melukai ibu aku dengan kameramu," kata Miley.

Paparazzi yang terkejut dengan tindakan tersebut terus membantah tuduhan Miley tu. Dia mengatakan yang dia tidak mengganggu dan telah menghormati ibu Miley. Miley yang memakai jaket kulit hitam, kacamata besar dan seluar ketat kemudian cuba memberikan peringatan.

"Jangan pernah berpikir untuk melakukan itu. Serius. Itu sangat gila," ancamnya sambil menuding ke arah paparazzi tersebut.0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords