[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

27 Mac 2011

Lindsay Lohan marah bekas kekasih cium perempuan lain.

Kongsi
27 Mac 2011Belum selesai beberapa masalahnya, Lindsay Lohan dilihat sekali lagi sakit hati.

Bintang muda ni dikabarkan berang kerana melihat foto-foto bekas pasangan lesbiannya, Samantha Ronson, yang sedang mencium gadis lain!

Bukan hanya berang, Lohan juga mendedahkan bahawa dirinya merasa sakit hati dan dikhianati selepas gadis lesbiannya yang bekerja sebagai DJ ni dirakamkan bercanda, bermesraan, dan berciuman dalam sebuah kereta dengan seorang gadis berambut gelap di Los Angeles.

Khabarnya, Lindsay beranggapan bahawa Samantha tiada berhubungan dengan siapapun kini selepas putus dengan dirinya. Lindsay pun sudah merancang untuk 'menyoal' Sam jika bertemu Sam di New York nanti.

Sam sekali lagi dirakamkan sedang bermesraan dengan 'gadis lain pada 24 Mac. Keduanya menghabiskan waktu bersama sambil bersiar-siar Los Angeles dan selepas tu dilihat meletakkan kenderaan sambil beranjak ke tempat duduk belakang kereta si gadis tu sambil berpelukkan.

"Keduanya bercumbu selama dua puluh minit dan tak boleh melepaskan tangan antara satu sama lain. Sebelum keluar dari kereta, Sam menarik kepala gadis tu dan menciumnya dengan penuh nafsu. Sangat intense," kata seorang saksi.


4 comments:

truena82 on 27 Mac 2011 11:31 PTG berkata...

mmmm..hangat
permohonan pertukaran enjin

Tanpa Nama berkata...

lg luar biasa

Tanpa Nama berkata...

ape nk cemburu

Tanpa Nama berkata...

biasa la lelaki

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords