[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

27 Mac 2011

Kim Kardashian guna waktu hujan untuk basuh kereta.

Kongsi
27 Mac 2011


Sesetengah orang mungkin akan demam bila terkena hujan atau akan mengganggu beberapa jadual dan perjalanan.

Namun, lain halnya dengan Kim Kardashian yang mengaku bersyukur kalau hujan turun. Kerana, Kim tak perlu turun tangan dan mencuci keretanya!

Hal ni dilaporkan oleh bintang reality show ni melalui akaun Twitternya. Kim menyatakan bahawa dirinya terlalu malas memegang span dan baldi untuk mencuci keretanya. Maka hujan yang turun dirasakan sebagai 'berkat tersembunyi' olehnya.

"Aku suka kalau kereta ku kotor dan hujan mulai turun. Membuatku merasa tak terlalu buruk walau kereta ku kotor. Aku suka cuci kereta percuma ini!" tulisnya.

Daripada mencuci kereta, Kim lebih suka menggunakan waktunya untuk memerhati orang-orang di sekitarnya, seperti pengalamannya yang ditulis melalui Twitter.

"Aku sedang di Restoran, menunggu seorang teman dan ada pasangan nenek tua duduk di sebelahku. Aku merlihat mereka sangat saling jatuh cinta. Aku cinta cinta!"



3 comments:

truena82 on 27 Mac 2011 11:33 PTG berkata...

anto pegi cari wash sudah
permohonan pertukaran enjin

Tanpa Nama berkata...

isu terbaru terkini....korang nk tau ttg pekara ni x????
<a href="http://keretareput.blogspot.com/2011/03/industri-kereta-hakat-halfcutkedai.html</a>isu

Tanpa Nama berkata...

isu semasa

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords