[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

2 Mac 2011

Lady Gaga hilang dara umur 17 tahun!!!.....

Kongsi
2 Mac 2011




Seperti dilaporkan majalah Grazia hari nie, Lady Gaga menceritakan pengalaman pertamanya saat bercinta. Penyanyi yang dilahirkan 28 Mac 1986 itu menceritakan pengalaman tersebut sebagai 'hal paling buruk'. Gaga mengaku yang dia telah kehilangan daranya sejak usianya 17 tahun.

"Aku mempunyai dara sehingga umur 17 tahun. Aku harus katakan, waktu tu aku tak bersedia dan itu adalah pengalaman yang sangat buruk," ungkap Gaga.

Lady Gaga atau nama penuhnya Stefani Joanne Angelina Germanotta mula mengubah persepsinya tentang seks sejak dia mengenal balaks barunya, Luc Carl. Menurutnya, kenikmatan bercinta baru akan terasa jika kedua pasangan memiliki dasar cinta yang kuat.

"Seks bagiku penting untuk mengetahui bahawa aku berada dalam hubungan yang erat atau tidak. Jadi, seks sebagai sumber cinta bagiku," jelas Gaga yang baru je melancarkan single terbarunya 'Born This Way'.



0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords