[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

13 Mac 2011

Gambar teman wanita Syamsul Yusof?!!!.....

Kongsi
13 Mac 2011


Tak dapat dipastikan pula gambar ni dimana dan siapa gerangan perempuan yang bersama pengarah muda, Syamsul Yusof. Perempuan ni nampak cantik, cun dan ada pakej pula tu. Kalau betul lah ini kekasih baru Syamsul, memang cocok dan sepdanlah, macam pinang dibelah lapan. Tunggu dan lihat sahajalah, ada juga 'statement' Syamsul tu. Tapi kat media lah, dalam pencarian Facebook dan Twitter, Syamsul kelihatan belum lagi 'Sign-up'.


Laporan asal : izyan.com

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

perhhh hot!

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords