[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

17 Mac 2011

Gambar bogel Vanessa Hudgens tersebar lagi.

Kongsi
17 Mac 2011


Kesedihan Vanessa Hudgens semakin bertambah. Selepas putus dengan kekasih yang dipacari selama 4 tahun, Zac Efron, aktres cantik ni kini terlibat lagi dengan skandal foto bogelnya, untuk kali kedua!.

Dalam sebuah foto bogel yang dikatakan sebagai gambar Hudgens, dilihat dirinya berpose

Walaupun beberapa foto baru muncul kelmarin (15/3), tapi foto-foto ni dikatakan berasal dari satu set foto yang sama seperti tersebar pada 2007 lalu.

Dalam skandal foto pertama pada tahun 2007 tu, Vanessa telah menyaman pemilik website yang telah menyebarkan foto-fotonya tu. Vanessa memberi alasan bahawa foto-fotonya diperoleh dengan cara yang tak betul dan telah disebarkan dengan tanpa izin atau pengetahuannya.

Yang menarik, foto-foto ni kembali muncul bertepatan dengan rangka promosi yang dilakukan Vanessa untuk filem barunya, SUCKER PUNCH. Banyak pihak curiga bahawa foto-foto ni adakah benar bertujuan untuk menghancurkan kerjaya Vanessa ataupun dia sendiri menyebarkannya untuk mempromosi nama dalam filem terbaru.

menggoda tanpa sehelai benang pun menutupi tubuhnya.

2 comments:

Mat Yie-Pok Su on 17 Mac 2011 12:06 PTG berkata...

letak laa pic bogel tuh kt sini....hehehe

Tanpa Nama berkata...

great issues altogether, you just won a new reader. What could you
suggest in regards to your publish that you just made a few days ago?
Any sure?

Take a look at my site: maxoderm reviews

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords