[ads]Lagi tawaran hebat #DiGiiPhone4!!, Anda hanya perlu upgrade untuk iPhone4 yg baru! Maklumat lanjut klik sini : [ #DiGiiPhone4 ]

[ads] Layakkah anda ditangkap oleh Polis Wanita yang jelita di #axepolice? Mari kita lihat
klik sini
: [ AxePolice ]

[ads]Broadband paling pantas dan murah di Malaysia! boleh dapat 5x ganda points Bonuslink! Nak tau lanjut klik sini : [ #digibroadbandbonuslink ]

30 Mac 2011

Elizabeth Taylor di kebumikan bersama surat cintanya.

Kongsi
30 Mac 2011


Aktres Elizabeth Taylor telah pun dikebumikan pada 24 Mac lalu.

Apa yang peliknya Liz telah dimasukkan ke liang lahat bersama surat cinta dari suaminya Richard Burton.

Liz yang meninggal pada usia ke-79 tu telah dimakamkan di Forest Lawn Memorial Park Los Angeles. Surat penuh kata cinta dari Richard yang telah disimpan Liz selama 27 tahun tu dikatakan ikut sekali dikebumikan bersama jasad aktres tu.

Mail Online semalam melaporkan Liz memang pernah mengemukakan keinginannya dimakamkan bersama surat dari Richard tu. Surat tersebut ditulis Richard sebelum aktor tu meninggal pada 1984 di usia 58 tahun.

Cinta Liz terhadap Richard sangat mendalam. Walaupun Richard bukan suami terakhirnya, namun keduanya pernah bernikah dua kali.

Pemergian Liz meninggalkan koleksi perhiasan yang bernilai US$ 150 juta. Kabarnya semua perhiasan tu akan dilelong tak lama lagi.


0 comments:

Catat Ulasan

Apa pendapat anda? Tinggalkanlah sepatah dua kata kat bawah ni! =)

Related Posts with Thumbnails
Terdapat ralat dalam alat ini

Catatan Popular

 

Hot Malays. Copyright 2009 All Rights Reserved Free Wordpress Themes by Brian Gardner Free Blogger Templates presents HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords